reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2020

Ale mi smaka narobilyscie! Siedze w pracy i zostalo mi tylko jabłko [emoji16] Pasztetu tez jeszcze troche zostalo, ale nie mam go z czym zjesc... no chyba ze pasztetowe jabłuszko [emoji848][emoji848][emoji51][emoji51]
A pasztet z gruszka jadlaś?? Taki z blachy..pieczony. Pychaaaa!!
Więc z jabłkiem też może byc dobre hihi..

reklama
Cześć dziewczyny :)
Ja jestem chyba czerwcówką, raz mi pokazuje 1.06 raz 3.06 ale to własne wyliczenia.
Wczoraj dopiero zrobiłam test ( równo w roczek mojego synka [emoji173]️) ciąża mocno chciana i mocno wypracowana :p
Pozwoliłam sobie Was trochę podczytać bo jestem w trasie i mi się trochę nudziło :)
Także Witam się, jakby skusiło mnie coś skomentować by nie było, że tak z przyczajki :)

Ja jestem chyba czerwcówką, raz mi pokazuje 1.06 raz 3.06 ale to własne wyliczenia.
Wczoraj dopiero zrobiłam test ( równo w roczek mojego synka [emoji173]️) ciąża mocno chciana i mocno wypracowana [emoji14]
Pozwoliłam sobie Was trochę podczytać bo jestem w trasie i mi się trochę nudziło :)
Także Witam się, jakby skusiło mnie coś skomentować by nie było, że tak z przyczajki :)
To widzę ,że naszych wrześniowek 2018 jest już trzy ;) gratulacje [emoji3590]

Wczoraj dopiero zrobiłam test ( równo w roczek mojego synka [emoji173]️) ciąża mocno chciana i mocno wypracowana :p
Witaj i rośnij zdrowo!

reklama
Do góry