MDNMO
Fanka BB :)
Ja właśnie też ostatnio myślałam na prezentem dla tatusia od małej Miłki ale nie wymyśliłam jeszcze co chce kupić ;/ chciałam bardziej coś dla niego samego. Jakiś zegarek z grawerem czy coś
A ja zrobiłam taki myk z mym mężem, że mu naopowiadałam, że niepisanym gestem jest przyniesienie kwiatów dla mamy, która urodziła więc potem będe opowiadać kuzynkom jakiego mam ogarniętego męża (ps. sam by się nie domyślił).
No i też myśle, nad prezentem dla dziadków i jedych i drugich i nie wiem co mam im dać. Nie wiem kiedy zobaczą Malutką. Oni to wychodzą z założenia, że zaraz po narodzinach to już do nich przyjade... to się trochę zdziwią, bo planuję przynajmniej tydzień czy dwa się nigdzie nie ruszać....
U mnie też podskoki takie, że aż się czasem boje, że Mała wyjdzie ... poważnie, no tak daje czadu, że aż mnie wszystko boli... dzisiaj byłam też na moczu, bo czułam, że coś nie tak i faktycznie znowu ( po raz 4 w tej ciąży) mam zapalenie pęcherza... dwa razy byłam na antybiotyku, teraz ostatnio miałam jakąś maść, ale nic nie pomogła. Jeszcze się wszystko pogorszyło. Mam nadzieję, że nie przez to Mała tak fika koziołki.
U mnie dzisiaj 37+2 i zaczynam się stresować. Obejrzałam już chyba wszystkie dostępne relacje jak wygląda poród na YT i zaczynam za dużo o tym myśleć. Co do torby, to myslałam, że szlak mnie trafi wczoraj. Nic nie chciało mi się ułożyć, ani zmieścić, jakoś wszystko wypadało. ehhh.
Co do smuteczków, to też mnie wczoraj złapały. Szkoda mi się zaczyna robić, ze sama będę bez męża po porodzie. Ale muszę przetrwać. od dwóch dni też mi z rana jest niedobrze i już do toalety chodzę częściej z nr 2 więc chyba też coś na rzeczy będzie niedługo. Chciałabym doczekać do maja
Jak moja Miłka będzie tak ruchliwa jak teraz to będę musiała kupić jakieś takie koło jak dla chomika, aby tam latała
O kurczę to brawa dla mojego męża, bo za każdym razem jak urodziłam to dostałam bukiet z tuzina róż ale w domu oczywiście czekały.
Ja w toalecie 2 aktywnie, 1 pasywnie ale tak wole [emoji12]
Ty już jesteś w bezpiecznym terminie, nawet jakbyś już poszła, to Wasza dzidzia będzie odnoszona. U nas 36+2 dzisiaj. Tez już coraz bliżej.