reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2020

To może tak coś smakowitego teraz... mam taką ochotę na ciasto drożdżowe od wczorajszego wieczoru, ze zaraz zwariuje [emoji23] biorę się zaraz za rozczyn i będzie drożdżówka z kruszonką na podwieczorek do kakao lub mleczka [emoji39] No chyba, że zaraz zmiękną mi nogi i kręgosłup odmówi posłuszeństwa 🥵 to obejdę się smakiem [emoji23]

Ostatnia edycja:
reklama
A ja po porannym wymiotowaniu czuję się głodna. Piekę dziś pizzę na obiad. Zrobiona bardzo szybko ;) bez przepisu i wielkich składników. Mąż już się oblizuje na samą myśl. Starsza córka zje zupę z wczoraj :)

Sióstra ma mi dziś kupić lody . Będą na niedzielę. Przyszła.mi piżama i pojemniki na kosmetyki. Jeszcze tylko staniki ♥️

A ja po porannym wymiotowaniu czuję się głodna. Piekę dziś pizzę na obiad. Zrobiona bardzo szybko ;) bez przepisu i wielkich składników. Mąż już się oblizuje na samą myśl. Starsza córka zje zupę z wczoraj :)

Sióstra ma mi dziś kupić lody . Będą na niedzielę. Przyszła.mi piżama i pojemniki na kosmetyki. Jeszcze tylko staniki ♥
Pokaż pojemniki 🙂 i gdzie kupowalas ?🙂 A ja odwalilam numer z koszulami do karmienia zamiast M zamówiłam L 😅🤭

Pokaż pojemniki 🙂 i gdzie kupowalas ?🙂 A ja odwalilam numer z koszulami do karmienia zamiast M zamówiłam L 😅🤭
Taka mini kosmetyczka. Ja też mam jedna pizame za duża. Druga zamówiłam.mniejsza.
Stwierdziłam,że po porodzie przeszyje ,żeby nie wisiala na mnie :) IMG_20200417_121759.jpg

Taka mini kosmetyczka. Ja też mam jedna pizame za duża. Druga zamówiłam.mniejsza.
Stwierdziłam,że po porodzie przeszyje ,żeby nie wisiala na mnie :) Zobacz załącznik 1107430
Bardzo fajne te pojemniki 🙂dużo przytyłam ale jak urodzę to będzie mi to wisieć choć nie wiem czy teraz nie będę wyglądać jak uboga krewna 😅🤭 no trudno przeżyje nie jadę na pokaz mody a rodzic 😁

Stwierdziłam,że po porodzie przeszyje ,żeby nie wisiala na mnie [emoji4] Zobacz załącznik 1107430

Tez mam takie 🤩 ale kupione rok temu przed wakacjami, do tego naklejki były do opisania. Super poręczne! I jaki ładny brzusio się złapał na fotce 🤩

Sióstra ma mi dziś kupić lody . Będą na niedzielę. Przyszła.mi piżama i pojemniki na kosmetyki. Jeszcze tylko staniki ♥
Myśmy wczoraj mieli pizze udała się pyszna mąż dzisiaj chce powtórka , ale będzie leczo 😁

reklama
Narobiłyście mi ochoty na pizzę i leczo. U nas dzisiaj pomidorowa z ryżem, a na drugie będzie wczorajszy schabowy z ziemniakami i mąż zrobi sałatkę. Haha zrobi wszystko [emoji23] a ja za to na kolacje zrobię dzisiaj tartę flambée no i te drożdżówkę [emoji39]

Do góry