@mamahelenki92 ja dzisiaj mam więcej energii, ale tylko z rana. U nas 36+1. GBS pobrała mi wczoraj lekarka, wiec za tydzień wynik będzie. Ale tez uważam, ze czasem lepiej nie mieć i być potraktowanym jak dodatni niż iść specjalnie. No ale mi kazała już przyjść, bo minął już miesiąc od wizyty.
@Lilka455 rozumiem Cię i tak myślałam wczoraj o Tobie. Mojej koleżanki (wczoraj ja podpytałam) w 34 tc mała ważyła ok 1800, to ta co się urodziła 2300 prawie w 37 tc. Będzie dobrze! [emoji8] poza tym dziewczynki są jednak drobniejsze niż chłopcy. Ja wczoraj po wizycie porównałam USG i Olivia będzie mniejsza niż Marcel, bliżej jej do Natalii. Większa była już rozbieżność niż ostatnio (różnica 6 dni terminu z OM, a badanie wykonane z różnica 1 dnia) i jemu USG pokazywało na tym etapie ok 3400, a jej ok 2700.
Tez miewam głupie sny. Ostatnio leciałam do USA, a raczej jechałam samolotem [emoji85] później wyszłam, bo miała być katastrofa i okazało się, ze była, wszyscy płaczą, a ja wchodzę do domu. Szok! I się wybudził do WC i jak się położyłam ciąg dalszy. Normalnie telenowela.
@Karolina1988 my przy poprzednich dzieciaczkach właśnie spirytus stosowaliśmy i po 3/4 dniach kikutów nie było i żadnego śladu. Teraz chyba tez tak zrobię.