blondynka28
Fanka BB :)
7.10 na 16 . Pierwsze USG, bedzie to 9 tydzień. Najdłuższe 1,5 tyg w moim życiu chyba i jajo zniosę do tego czasu w domu. Oby 7 był szczesliwym.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Też się nie chce nakręcac. I "raczej" nie planuje.Ja jeżeli lekarz nie zaproponuje to chyba nie zrobię. Jeżeli będą wskazania to tak. Nie chcę się nakręcac
Pewnie ma niekończące się pokłady energii ?
Może dziecka jeszcze nie mam, ale o niekończących sie pokładach energii coś wiem mam bardzo energicznego psa, który chciałby się bawić 24h, chociaż to pewnie nic w porównaniu do dzieckaNie mam pojęcia skąd ją bierze, serio
W pierwszej ciąży zrobiłam test NIPT, teraz ważniejszy wydaje mi się PAPP-A. Zobaczymy co powie lekarz, ale chciałabym zrobić to badanie.No właśnie. Jak to jest z tym testem pappa. Robicie?
Może dziecka jeszcze nie mam, ale o niekończących sie pokładach energii coś wiem mam bardzo energicznego psa, który chciałby się bawić 24h, chociaż to pewnie nic w porównaniu do dziecka
No mój jest trochę większy nie wiem czy jakoś wcześniej przyzwyczaje, wiem że lubi dzieci i krzywdy by nie chciał zrobić, czasemna spacerze patrzy za dziećmi bo chciałby się bawić. Noworodka mój tylko chyba 2 razy tylko wahał, ale ja mu ufam ojj szaleć na pewno będąU mnie to samo! On się po prostu nie zatrzymuje, niby nie jest duży ale potrafi zrobić dobre zamieszanie. Planujesz jakoś przyzwyczajać psa do dzieci przed porodem? Mój zachowuje się bardzo przyjaźnie do dzieci ale noworodka nigdy nie widział i przy tej energii trochę się martwię co to będzie [emoji26] dobry duet będzie jak z groszkiem zaczną szaleć po domu [emoji23]Zobacz załącznik 1026736
Mi kazał zrobić. Dziś się zapisałam + usg 500 zł to u mnie kosztujeJa byłam na wizycie u swojego gina z 1 ciąży. Następna wizyta 23.10. Do tej pory mam zrobić iść genetyczne. Zaproponował też test pappa ale nie jest konieczny w moim wieku.
Wy robicie test?