reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2020

Ja jeżeli lekarz nie zaproponuje to chyba nie zrobię. Jeżeli będą wskazania to tak. Nie chcę się nakręcac

Ja tak samo. Z jednej strony zrobiłabym ale znając siebie później bym się tylko niepotrzebnie zamartwiała. Co ma być to będzie, musimy myśleć pozytywnie!
Ja dziś już wariuje, byłam u znajomego lekarza przedwczoraj z przeziębieniem i niestety nic z poleconych rzeczy nie pomaga :( tabletki na gardło dla ciężarnych niby Costam pomagają ale najgorzej z katarem, boli mnie już od niego cała głowa przez zatoki i gorączka męczy [emoji26] zawsze byłam mało wrażliwa na paracetamol a teraz jak tylko on mi został to tragedia. Jak do jutra się nie poprawi to mam receptę na antybiotyk. Niby bezpieczny w ciąży ale zawsze źle znoszę antybiotyki [emoji26] no nic, ważne ze groszek zdrowy i tańczy jak szalony [emoji16]

reklama
Nie wiem ile jest tu babeczek z początku czerwca, ale pozwoliłam sobie założyć czerwcowy wątek :)

Ja zdecydowanie powinnam miec wyższą dawke ale tu jak widać nikt się nie przejmuje [emoji53]
Nawet to przeziębienie wiem ze jest przez zbyt wysokie tsh bo zawsze mnie coś lapalo jak mi skakało do góry.
Moja szwagierka choruje na hasimoto i jej endo mówił, że tsh potrafi podskoczyc przy nerwach, kilku nerwowych zabieganych dniach, przy chorobie, małej ilości snu itp

reklama
Ja co chwilę biegam to toalety. Już nie wyrabiam
Łączę się w bólu :(
na dzień dzisiejszy mam - 1kg od wagi startowej. Pamiętam że w poprzedniej ciąży miałam tak samo.

Ale naskrobałyscie :)
Człowiek całe życie się uczy.. "Na umiałam się? Dziś cytowanie wielu wypowiedzi hihi też nie widziałam jak to robicie [emoji14]

Mnie też piersi urosły :D
boję się co z nich zostanie po 3 karmieniu.. Nic haha..

Leżę od godziny i patrzę na psiego patrola.. A Jaś w drugim pokoju!! Nie mam siły zmieniać kanały, a kunda udaje, że matki nie słyszy!!!

Ja mam wadę wzroku - 2,75 myślicie że też się muszę zbadać przed porodem?? Od lat mam taką samą, nic się nie zmienialo, ale w poprzedniej ciąży nie pomyślałam, żeby oczy przed porodem zbadać.. Hmmm..

Do góry