reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2020

reklama
Dziewczyny kupujecie jakieś przekąski do szpitala 😅 jak tak to jakie ? 🤭 Bo się nad tym zastanawiam idąc za Waszymi radami zaopatrzyłam się w butelkę Dafi 🙂
Wczoraj położna mówiła żeby do porodu naturalnego zabrać sobie do szlafroka batonika albo lizaka :)
Żeby se cukru dodać jak już się będzie opadać z sił 😂👍😁

Ja jak miałam cesarke wieczorem to jak już mogłam rano wstać to dostałam kleik ryżowy na wodzie (i masakra) później na obiad zupke cukrzycowa, a na kolacje normalnie już kiełbasę :)
Dziewczyny jak to jest z jedzeniem po cesarce? Ja się boję że będę głodna [emoji23]
Mam spakowane tylko 2 batony i 2 musy a pewnie nie będę i tak mogła tego jeść?

Ja nic nie biorę 😁 tylko wodę na sam poród...
U nas stołówka jest otwarta non stop, są jogurty, mleko, jako, kawa, owoce różnego rodzaju można brać ile się chce , jakieś ciasteczka. Oczywiście jest tez lodówka w której można trzymać cos swojego, ale dla mnie jak jest owoc i jogurt to juz nic nie muszę mieć pod ręką 😁🤷🏼‍♀️ A jak będzie CC to wiadomo i tak nie można nic zjeść 🤪

Biustonosz do karmienia bierzecie ?
Tak to jest must have dla mnie , za pierwszym razem mialam salę pojedynczą to nie nosilam, ale też i pokarmu nie miałam i nie było trzeba. Teraz już nie pisalam się na prywatną bo i tak mąż nie może być ze mną to lepiej z kimś leżeć nawet żeby na dziecko popatrzeć jak idzie się pod prysznic czy siusiu xD no wolałabym nie świecić cyckami jak zacznie ciec mleko 🤪😁

Tak to jest must have dla mnie , za pierwszym razem mialam salę pojedynczą to nie nosilam, ale też i pokarmu nie miałam i nie było trzeba. Teraz już nie pisalam się na prywatną bo i tak mąż nie może być ze mną to lepiej z kimś leżeć nawet żeby na dziecko popatrzeć jak idzie się pod prysznic czy siusiu xD no wolałabym nie świecić cyckami jak zacznie ciec mleko 🤪😁
Tak też myślałam zeby wziasc 😅

reklama
Do góry