reklama
MDNMO
Fanka BB :)
Dziewczyny potrzebuje Waszej porady? Macie jakieś sprawdzone herbatki albo inne środki które można stosować w ciąży a które pomagają zwalczyć stres?
Moja mama jest w szpitalu w stanie ciężkim.. rokowania nie są najlepsze, a ja nie umiem sobie z tym poradzić, bo przecież nie da się tego świadomie nie przeżywać..
Współczuje i wierze, że będzie dobrze.
Herbatke rumiankową możesz. Pomaga walczyć ze stresem i bezsennością. Poza tym rozkurcza mięśnie.
Ogólnie mam niezły, dwa razy w tym tygodniu miałam na czczo 94, ale nie dzień po dniu. Raz też w tym tygodniu wywaliło po posiłku.@mouna87 a jaki mialas cukier?
@paula8907 wysylam dużo ciepłych myśli.. Życzę dużo sił.
Ja miałam ciężką sytuację w styczniu, mój lekarz ginekolog mówił wtedy, że są leki uspokajające, gdyby była potrzeba, które można brać w ciąży (oczywiście pod ścisłą kontrolą lekarza). Nie skorzystałam, ale jeśli zajdzie potrzeba, proponuję kontakt z lekarzem. Stres i silne emocje nie służą w ciąży.
Charlotte21
O matko ! Strasznie współczuję!Dziewczyny potrzebuje Waszej porady? Macie jakieś sprawdzone herbatki albo inne środki które można stosować w ciąży a które pomagają zwalczyć stres?
Moja mama jest w szpitalu w stanie ciężkim.. rokowania nie są najlepsze, a ja nie umiem sobie z tym poradzić, bo przecież nie da się tego świadomie nie przeżywać..
Jezeli chodzi o herbatki to naturalnie melise mozna pic. Najlepiej kupic sobie taka z owocem np wiśnia. Wtedy jest lepsza.
Strasznie mi przykro...nie wiem ci powiedzieć. A mama byla wczesniej chora na cos ?
Anipul
@paula8907 mam nadzieje, ze wszystko będzie dobrze! Trzymam mocno kciuki! ❤
Dziewczyny mam pytanie... czy możecie mi doradzić skąd zamówić mini kosmetyki do szpitala? Nie chce mi się bawić w przelewanie w małe buteleczki
Dziewczyny mam pytanie... czy możecie mi doradzić skąd zamówić mini kosmetyki do szpitala? Nie chce mi się bawić w przelewanie w małe buteleczki
KINDERBUENOO88
Dziewczyny, jak tam Wasi mężowie? Wychodzą, pracują, czy raczej zdalnie i siedzicie z nimi w domu? Moj na zakupy raz w tygodniu, do pracy co drugi dzień idzie i kontakt jakiś z ludźmi niestety ma.
Mój to od poniedziałku do soboty 7-18 jest w pracy
Kończą budowę i dużo ma formalności i jeżdżenia także tez cały czas jest w ,,ruchu”.
Na zakupy chodzi raz w tygodniu, my siedzimy w domu albo na balkonie. Raz na 2-3 dni wychodzimy z synkiem na spacer ale staramy się mimo wszystko jak najmniej
Aurelka1994
Rossman ma na pewno, poza tym to chyba tylko allegro zostaje
@paula8907 mam nadzieje, ze wszystko będzie dobrze! Trzymam mocno kciuki! [emoji173]
Dziewczyny mam pytanie... czy możecie mi doradzić skąd zamówić mini kosmetyki do szpitala? Nie chce mi się bawić w przelewanie w małe buteleczki [emoji85]
mamahelenki92
Mój mąż siedzi też w domu , choć pracuje jak w firmie. Dobrze ,że przed akcją z tym wirusem ogarnęłam internet w domu i pan zrobił nam lepsze łącze
Mnie się zaczyna brzuch obniżać. Oddycham ! Już nie czuję się jak bym miała zawał... Zgaga jeszcze czasem pomeczy.
Mnie zostało równe 4 tygodnie do terminu. Moja doktor mówi ,że lepiej jak urodzę po terminie , bo może będzie po tej największej fali , a u nas w mieście tragedia ze szpitalami. Jedna porodówka wyłączona na zakaźny , a druga znajduje się w szpitalu , w którym zarażonych jest ok 150 osób z różnych oddziałów w kwarantannie. Mamy nadzieję ,że zapanują nad sytuacją zanim się rozejdzie na cały szpital. Położniczy oddział jeszcze nie skażony.
Mnie się zaczyna brzuch obniżać. Oddycham ! Już nie czuję się jak bym miała zawał... Zgaga jeszcze czasem pomeczy.
Mnie zostało równe 4 tygodnie do terminu. Moja doktor mówi ,że lepiej jak urodzę po terminie , bo może będzie po tej największej fali , a u nas w mieście tragedia ze szpitalami. Jedna porodówka wyłączona na zakaźny , a druga znajduje się w szpitalu , w którym zarażonych jest ok 150 osób z różnych oddziałów w kwarantannie. Mamy nadzieję ,że zapanują nad sytuacją zanim się rozejdzie na cały szpital. Położniczy oddział jeszcze nie skażony.
Lilka455
Hej babki, jeśli chodzi o i datę porodu to lekarka mowi, że raczej 16 maja, ale z OM wychodzi 23 i szpital kazal przyjść 23 na pierwsze ktg.
@paula89 trzymaj się cieplutko, może do lekarza zadzwoń w sprawie stresu i ew leków.
Ja jeszcze wczoraj zadzwoniłam do lekarki w sprawie tego wymazu gbs, kazala isc i robić.
Takze dzisiaj zostawiłam synka z sąsiadka pierwszy raz i mąż mnie zawiózł bo nie chciałam metrem jechac. Na szczęście w godzinke się wyrobilismy, wyniki za tydzień.
Wlasnie robię kalafiorowo/brokułowa z wczorajszego rosolku. Mąż się zobowiązał ze zrobi zapiekankę na obiadokolacje takze odpoczywam.
Mialam pakować torbę do porodu wczoraj , ale mi się nie chce , dziś tez...
Jeszcze cos mi telefon siada, norma zaraz skobczy 2 lata więc do wymiany jak zawsze, tragedia kiedys telefony sluzyly po 5 lat, a teraz dramat.
@paula89 trzymaj się cieplutko, może do lekarza zadzwoń w sprawie stresu i ew leków.
Ja jeszcze wczoraj zadzwoniłam do lekarki w sprawie tego wymazu gbs, kazala isc i robić.
Takze dzisiaj zostawiłam synka z sąsiadka pierwszy raz i mąż mnie zawiózł bo nie chciałam metrem jechac. Na szczęście w godzinke się wyrobilismy, wyniki za tydzień.
Wlasnie robię kalafiorowo/brokułowa z wczorajszego rosolku. Mąż się zobowiązał ze zrobi zapiekankę na obiadokolacje takze odpoczywam.
Mialam pakować torbę do porodu wczoraj , ale mi się nie chce , dziś tez...
Jeszcze cos mi telefon siada, norma zaraz skobczy 2 lata więc do wymiany jak zawsze, tragedia kiedys telefony sluzyly po 5 lat, a teraz dramat.
reklama
MDNMO
@mamahelenki92 mnie tez, ale delikatnie się obniżył
@Lilka455 u nas też kalafiorowa z wczoraj moj tel mial jakos 3 lata, ale w grudniu kamerka zaczela siadac, a tydzien temu w sobote jak się wyłączył tak do teraz nie włączył a nowy idzie od poniedzialku i dojsc nie moze ale ponoc już dzisiaj
@Lilka455 u nas też kalafiorowa z wczoraj moj tel mial jakos 3 lata, ale w grudniu kamerka zaczela siadac, a tydzien temu w sobote jak się wyłączył tak do teraz nie włączył a nowy idzie od poniedzialku i dojsc nie moze ale ponoc już dzisiaj
Podziel się: