reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2020

Mój też większe zakupy robi raz w tygodniu, robię mu listę jak na swieta i jeździ do supermarketu jakiegoś niedługo przed zamknięciem Ostatnio w carrefourze 5 osób było A tak pustki.
A na szczęście mój mąż pracuje sam, ma działalność na działce i wysyłka kurierem więc kontaktu nie ma z dużą liczbą osób na szczęście.
Ja dzisiaj dalej sprzątam u syna i segreguje książki, puzzle i zabawki do wyniesienia do mamy Ale coś chyba za dużo tej pracy bo brzuch stwardnieje i trzeba odpuścić i odpocząć.

reklama
Dzień dobry.

U nas dziś 33+0 wg OM, a wg USG 34+0. Już sama nie wiem której dacie wierzyć ;)

Mój mąż pracuje "w miarę" normalnie, no ale taki ma charakter pracy.
Staramy się zachować wszelką ostrożność, mam nadzieję, że to wystarczy..

@Karolina1988*, będzie dobrze. Tak jak zostało już napisane - sądy stoją po stronie matek. Będę bardzo mocno trzymać kciuki.

U nas dziś całkiem nieźle przespana noc, po wczorajszej koszmarnej to miła odmiana. Dziś mam telewizyte u diabetologa, mam nadzieję, że dociągnę do końca na diecie. A pierwsze co zjem po porodzie to wielka babeczka z kremem i owocami, śnię o niej 😅

U mnie wg OM mam termin na 23 maja... a wg USG na 13... i tez nie wiem której daty się trzymać 🙈
Mój mąż pracuje jako strażak zawodowy ale teraz na szczescie ma urlop. Chociaż wczoraj dostał informacje, że w zw ze wzrostem zakażeń mają im wprowadzić służby 24h/24h... z tym, że co drugi tydzień wolny. Także nie wiadomo czy nie będą ich ściągać z urlopów :/ Dodatkowo strażacy z przeszkoleniem medycznym mają pomagać ratownikom medycznym. Także masakra co chodzi o zagrożenie zachorowaniem...

reklama
Dziewczyny potrzebuje Waszej porady? Macie jakieś sprawdzone herbatki albo inne środki które można stosować w ciąży a które pomagają zwalczyć stres?
Moja mama jest w szpitalu w stanie ciężkim.. rokowania nie są najlepsze, a ja nie umiem sobie z tym poradzić, bo przecież nie da się tego świadomie nie przeżywać.. 😢

Do góry