Też zmagam się z cukrzycą ciążowa, ale szczerze nie mam pojęcia o co chodzi z tymi ketonami.. Muszę spytać na kolejnej wizycie Panią doktor bo po ostatniej o tym ze mam badać ketony dowiedziałam się z recepty jak czytałam co mi Pani doktor zapisala. A dzis robilam badanie moczu w labolatorium i cukru i ketonów w moczu brakMam jeden pajacyk polarkowy i kilka bluz z paczki z olx więc myślę że damy radę w maju jakby chłodniej było.
@Kinga1234 RCB 3,92, HGB 13,2 czyli super, z synem starszym pamiętam że miałam z tym problem aż się dziwię że teraz tak dobrze.
Za to po analizie moczu z dzisiaj ketony mi wyszły 40 , mam cukrzycę ciażową, z tym że w nocy miałam gorączkę i diabetolog powiedziała że to może po tej nocnej gorączce. Miesiąc temu miałam negatywne. Zna się któraś z Was kobitki na tych kartonach??
reklama
Kupiłam posterisan.. wyczytalam ze w ciazy mozna ja stosować. Nasiadówki z kory dębu też stosowalam, ale jako że w domu mam na chwile obecna tylko łazienkę z prysznicem używałam do tego miski i tak zafarbowałam brodzik że doszorować go dzisiaj nie mogłamŁączę się w bólu. Dziewczyny coś pisały o jakiejś maści, ale nie pamiętam nazwy.
Ja jutro mam wizytę u gina to może on coś powie na ten temat Mam nadzieję że to jednorazowa akcja po gorączce tym bardziej że diety nie zmieniłam ostatnio.Też zmagam się z cukrzycą ciążowa, ale szczerze nie mam pojęcia o co chodzi z tymi ketonami.. Muszę spytać na kolejnej wizycie Panią doktor bo po ostatniej o tym ze mam badać ketony dowiedziałam się z recepty jak czytałam co mi Pani doktor zapisala. A dzis robilam badanie moczu w labolatorium i cukru i ketonów w moczu brak
RBC (czyli erytrocyty?) 3,73 A hemoglobina 11,5. Chyba zalapie się na żelazo ponieważ męczy mnie Zespół Niespokojnych Nóg co może mieć związek z anemią...Dziewczyny, jaki macie poziom hemoglobiny i RBC na tym etapie ciąży? Bierzecie żelazo?
Ostatnia edycja:
Lilka455
Fanka BB :)
Maść w aptece lub czopki w aptece jest dużo ktore kobiety w ciąży mogą używaćDziewczyny help! macie jakieś sprawdzone sposoby na hemoroidy? moje są już na zewnątrz i pupa boli strasznie jak siedzę i chodzę.. A wizyta u lekarza dopiero w piątek
Lilka455
Ja słyszałam, że kupią się tam kokosic robaczki, dlatego twarda pianka u mnie jestCo myślicie o materacu gryczano - kokosowym dla maluszka ?
Ja też używalam posterisanu. On pomaga na ból, na same hemoroidy niestety nie. Zejdą same za parę tyg. I trzeba pilnować dietyDziewczyny help! macie jakieś sprawdzone sposoby na hemoroidy? moje są już na zewnątrz i pupa boli strasznie jak siedzę i chodzę.. A wizyta u lekarza dopiero w piątek
Charlotte21
Ja stosuje ten. Pomaga. Lelarz mi mowil ze naście na hemoroidy sa bezpieczme w ciazy.Dziewczyny help! macie jakieś sprawdzone sposoby na hemoroidy? moje są już na zewnątrz i pupa boli strasznie jak siedzę i chodzę.. A wizyta u lekarza dopiero w piątek
Załączniki
Lilka455
Dokładnie takJa też używalam posterisanu. On pomaga na ból, na same hemoroidy niestety nie. Zejdą same za parę tyg. I trzeba pilnować diety
reklama
K
karo88*
Gość
Właśnie też doczytałam już na ten temat ....myślę o lateksieJa słyszałam, że kupią się tam kokosic robaczki, dlatego twarda pianka u mnie jest
Podziel się: