Byłam, zakupiłam, będę stosować oby pomogłoJa stosuje ten. Pomaga. Lelarz mi mowil ze naście na hemoroidy sa bezpieczme w ciazy.
reklama
Mi feroplex średnio pomógł. Tardyferon Fol lepiej podniósł HGBZmieńcie żelazo. polecam feroplex. Brałam jeden flakonik dziennie, trochę się polepszyło to biore teraz 2 razy na dobę z tabletką z witaminą C. Przed jedzeniem. z Tardyferonem trzeba się mocno pilnować aby odpowiedni czas przed jedzenim, aby siie zdąrzył wchłonąć. Jak miałam anamie (nie będąc w ciąży) to brałam taki z żółtym paskiem, wzbogacony o witaminę C.
Ketony, wg tego co mi powiedzieli lekarze, organizm wybija z głodu. Jeśli się za mało węglowodanow zjadło, organizm wydzielał swoje rezerwy.Za to po analizie moczu z dzisiaj ketony mi wyszły 40 , mam cukrzycę ciażową, z tym że w nocy miałam gorączkę i diabetolog powiedziała że to może po tej nocnej gorączce. Miesiąc temu miałam negatywne. Zna się któraś z Was kobitki na tych kartonach??
Może faktycznie wybilo po gorączce. Kontroluj przez kilka dni.
Latex albo twarda pianka. Taki chyba będzie najlepszyWłaśnie też doczytałam już na ten temat ....myślę o lateksie
julia2s
Fanka BB :)
Dziewczyny wrzucam jako ciekawostke
Pszczoła2020
Molom spożywczym bardzo smakują...Co myślicie o materacu gryczano - kokosowym dla maluszka ?
Pszczoła2020
Fajna tabelka, zapisuję. Czy na stronie źródłowej było podane czy to ukończone tygodnie czy początek tego tygodnia?Dziewczyny wrzucam jako ciekawostkeZobacz załącznik 1087794
julia2s
No wlasnie nie wiem. Sama wzielam podkradlam fotke z grupy na fb i nie wiem. Zapytam autorke.
Fajna tabelka, zapisuję. Czy na stronie źródłowej było podane czy to ukończone tygodnie czy początek tego tygodnia?
No właśnie też dzisiaj to wyczytałam i niby diety nie zmieniałam ale malec rośnie i może potrzebuje więcej jeść. Mam wizytę u diabetolog 12.03 i mam jeszcze zrobić mocz dla sprawdzenia. Zobaczymy co wtedy będzie. Na razie spróbuję jeszcze coś zjeść późnym wieczorem.Mi feroplex średnio pomógł. Tardyferon Fol lepiej podniósł HGB
Ketony, wg tego co mi powiedzieli lekarze, organizm wybija z głodu. Jeśli się za mało węglowodanow zjadło, organizm wydzielał swoje rezerwy.
Może faktycznie wybilo po gorączce. Kontroluj przez kilka dni.
julia2s
Skonczone tygodnie
Fajna tabelka, zapisuję. Czy na stronie źródłowej było podane czy to ukończone tygodnie czy początek tego tygodnia?
reklama
Pszczoła2020
Właśnie miałam ci napisać że porównywałam z moją aplikacją i wygląda na to że to tygodnie typu 30+0, 31+0Skonczone tygodnie
Podziel się: