reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2020

reklama
Ja po wizycie. Waga skoczyla mi w górę o 3,5kg [emoji6] Małą zdrowa, szalejw, zmieniony mam Terdyferon na Feroplex i mam zrobić badania samego Żelaza, TIBC, i wit. B12, by wykryć co dokładnie jest nie tak. Na badaniach USG nie można było zobaczyć dolnej części kręgosłupa, ale wytłumaczyła, że po samym przekroju głowy widać, że rozszczepu nie ma.
Dodatkowo wytłymaczyła, jak wygląda sytuacja w szpitalu, że nie mam się czym martwić na 100% urodzę w mojej Legnicy. Tym bardziej, że na pewno będzie niestety cc.

Ja po wizycie. Waga skoczyla mi w górę o 3,5kg [emoji6] Małą zdrowa, szalejw, zmieniony mam Terdyferon na Feroplex i mam zrobić badania samego Żelaza, TIBC, i wit. B12, by wykryć co dokładnie jest nie tak. Na badaniach USG nie można było zobaczyć dolnej części kręgosłupa, ale wytłumaczyła, że po samym przekroju głowy widać, że rozszczepu nie ma.
Dodatkowo wytłymaczyła, jak wygląda sytuacja w szpitalu, że nie mam się czym martwić na 100% urodzę w mojej Legnicy. Tym bardziej, że na pewno będzie niestety cc.
3.5 kg od początku ciąży?

aaa bo juz Ci zazdrościłam :p
jak u Was z wagą dziewczyny?
u mnie już prawie 8 kg na plusie 🙈
A u mnie waga taka sama jak na początku ciąży.. :) ale to dlatego że po rozpoznaniu cukrzycy ciążowej musiałam zmienić dietę i strasznie schudłam ;) braki już nadrobiłam ale waga na tym etapie jest taka sama jak przed ciążą

reklama
33 tc +12kg 😋
Podobno nie widać i nadal chuda tylko z brzuchem 😎
A ja uważam że przed ciążą byłam za chuda 52 kg i tak z 55 kg by mi mogło zostać 😉 tylko się trochę trzeba będzie ujędrnić 💪

Do góry