reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2020

Dziewczyny ja mam końcówkę 32 tygodnia więc waga już spora ale lekarz mówię że to normalna waga na ten czas 😉
Pytałam czy są jakieś ćwiczenia żeby się odwróciła powiedział że mogę codziennie ja prosić 😂

@mouna87 mam identycznie mała ma głowę pod żebrami z prawej strony i stąd te bóle
Ja wiem, że Ty już lecisz ponad 30, ale i tak jest to impnujące, jak te dzieciaki rosną teraz szybko. U nas pewnie teraz koło 1 kg, a za "chwilę" będzie 2 kg, potem 3kg... A my tylko się zaokrąglamy.

Wiecie, czasami sobie patrzyłam na zdjęcia kobitek w ciąży i miałam wrażenie, że mam mały brzuch. A teraz się okazuje, że mi rośnie skokowo chyba. 😅 Dziś rano wstałam, a mój mąż "ojej, ale urosłaś przez noc" 😂 No nie wiem czy śmiać się, czy płakać :D

reklama
Dziewczyny ja mam końcówkę 32 tygodnia więc waga już spora ale lekarz mówię że to normalna waga na ten czas 😉
Pytałam czy są jakieś ćwiczenia żeby się odwróciła powiedział że mogę codziennie ja prosić 😂

@mouna87 mam identycznie mała ma głowę pod żebrami z prawej strony i stąd te bóle
Mój jest główka do dołu ale co z tego jak nie wiadomo jak będzie z łożyskiem cały czas jest nisko osadzone więc CC jak coś...a jeszcze 18 marca okulista i też zobaczymy co powie 🙄

Mój jest główka do dołu ale co z tego jak nie wiadomo jak będzie z łożyskiem cały czas jest nisko osadzone więc CC jak coś...a jeszcze 18 marca okulista i też zobaczymy co powie 🙄
na łożysko nie mamy niestety wpływu, jest szansa, że się podniesie czy bankowo cc? Coś Ci lekarz mówiła?

U okulisty na pewno będzie dobrze :) Chociaż samo badanie do przyjemnych nie należy (bo robisz badanie dna oka, tak?). Polecam wziąć mocno ciemne okulary przeciwsłoneczne :)

@mouna87 to fakt to niesamowite że te dzieciaczki tak szybko rosną zwłaszcza teraz na ostatniej prostej. Co wizytę mała pół kilo większa 💓 Widać to właśnie po brzuszku mój mąż też tak reaguje zwłaszcza jak się rozbieram wieczorem to zawsze mówi wooooowww 😲 😂

na łożysko nie mamy niestety wpływu, jest szansa, że się podniesie czy bankowo cc? Coś Ci lekarz mówiła?

U okulisty na pewno będzie dobrze :) Chociaż samo badanie do przyjemnych nie należy (bo robisz badanie dna oka, tak?). Polecam wziąć mocno ciemne okulary przeciwsłoneczne :)
Jeszcze mi nic nie mówiła na 100% 🙂 bo nie chce u mnie disco paniki 😅 moja Pani doktor się go mi mówić a co nie żebym spała spokojnie 😅 a do okulisty tak zapisałam się po to by mi pow czy mogę naturalnie czy też z powodu mojej wady okulistyczne też CC . Idę go tej okulistki pierwszy raz i nie pow o co mi chodzi no bo co z Panią z rejestracji będę rozmawiała

U mnie jest z lewej przegroda, a młoda ułożona nogami po lewej i glową pod przeponą. Rany boskie jak ona się tam rozpycha, a przy moim aktualnym kaszlu to przepona zdycha. Najlepsze, że czuje ruchy mocno, ale mąż nie wyczul ani razu. Ale jak zaczyny wypychać główkę, to da się taką wielką gule wyczuć [emoji2962]

Jeszcze mi nic nie mówiła na 100% [emoji846] bo nie chce u mnie disco paniki [emoji28] moja Pani doktor się go mi mówić a co nie żebym spała spokojnie [emoji28] a do okulisty tak zapisałam się po to by mi pow czy mogę naturalnie czy też z powodu mojej wady okulistyczne też CC . Idę go tej okulistki pierwszy raz i nie pow o co mi chodzi no bo co z Panią z rejestracji będę rozmawiała

A jaka masz wadę?

@mouna87 to fakt to niesamowite że te dzieciaczki tak szybko rosną zwłaszcza teraz na ostatniej prostej. Co wizytę mała pół kilo większa 💓 Widać to właśnie po brzuszku mój mąż też tak reaguje zwłaszcza jak się rozbieram wieczorem to zawsze mówi wooooowww 😲 😂
A ja nie widzę żeby mi brzuch rósł 😅 Dla mnie jest taki sam 😅 ale mój to wogole jest fenomen zamiast wczoraj ładnie buzię pokazać to się rączkami zakrywał Pan doktor go ruszał i nic uparciuch 😁

reklama
Do góry