reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2020

A powiedzcie mi jak z Waszym apetytem? Bo ja w sumie musze w siebie wmuszać.
Jem zdrowo, bilansuje dietę staranniej niż kiedykolwiek (wege), suplementuje ale kurde jeść mi się nie chce wcale.

reklama
Jem zdrowo, bilansuje dietę staranniej niż kiedykolwiek (wege), suplementuje ale kurde jeść mi się nie chce wcale.
Różnie. Dziś mało zjadłam. Wczoraj więcej. Zależy jakie mdłości rano mnie obudza 8 co jestem w stanie zjeść rano

Ja z synem na pierwszym USG bylam w 6tc i 6d bylo serduszko i wszystko ale ja mam cykle co 25-28 dni [emoji6]Co to znaczy że jeszcze się rozwija? Widać w Polsce ginekolodzy nie maja za grosz empatii, choć ja 7 lat temu z synem dostalam krwotoku w 9tc
Miała na myśli, że w środę 11.09. krwawiłam. To położna taka mało empatyczna. Lekarz na szczęście w porządku.
Zrobił mi bardzo dokładne usg. Wg. Usg mam 3 dni młodszą ciążę i pokazuje termin na 4.05..
Mam cukrzycę ciążową i skierował mnie do poradni diabetologicznej. Mam też zrobić badanie prenatalne, bo to zleca każdej ciężarnej. Ciekawa jestem ile zapłacę za to

Ja jestem głodna. I jeśli nie zjem, to tylko wtedy robi mi się niedobrze. Muszę uważać, co jem

Kurcze ja właśnie nie mam mdłości tylko mi się w ogóle jeść nie chce [emoji1] zaciska mi się gardło przy śniadaniu (ale to akurat i przed ciaza miałam). Kombinuje z fajnymi posiłkami żeby mi się to jeść chciało. Cóż, może dziecię będzie takim samym niejadkiem jak mamusia [emoji33]

Dziś na obiad robiłam słupki z tofu, warzywa duszone, makaron soba i to wszystko z sezamem. Teraz ulubiona sałatkę z jabłka, gruszki, fety, rukoli z pestkami prażonymi

Cały czas jestem głodna, ale na widok jedzenia dostaje drgawek i ślinotoku hihi
Staram się jeść i jak na razie idzie mi ok..

Jem zdecydowanie mniej niż wcześniej. Śniadanie często na raty, bo potrzebuję przerw na położenie się na moment jak mnie mdli. Ale dzisiaj to przegięłam. Zjadłam całą paczkę chipsów w południe! A normalnych rzeczy to jeść nie mogę, bo mnie mdli:sorry2:.

reklama
Do góry