reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2020

reklama
Hej Dziewczyny :)

@Karolina1988* cudownie, że wszystko w porządku :) na prenatalnych też będzie na pewno wszystko dobrze.

Mi się też marzy sesja brzuszkowa, ale chyba poproszę męża, żebyśmy gdzieś pojechali w kwietniu i mi coś cyknie. Studyjne mogę spróbować zrobić w domu, bo mamy sprzęt foto - amatorski ale dobry.

Dziś dossalam się do aliexpress 🙈 ile tam jest super śpioszkow i innych takich za bezcen 😍

Powiem wam że też dużo nie przytyłam jestem w 26w5d i moja waga podskoczyla 4+ a zaczynałam z waga 60 kg. Teraz moze te jeszcze kg weszło we mnie bo wizytę miałam 5 lutego a kolejna dopiero 11 marca.
Też chciałam sesję ciążowa zrobić tylko jakoś przed zdjęciami jestem wstydliwa no i ten brzuszek jeszcze trochę mały. A mój M jakoś nie chce ze mną mieć takiej sesji i mówi abym sama bez niego sobie zrobiła.

Powiem wam że też dużo nie przytyłam jestem w 26w5d i moja waga podskoczyla 4+ a zaczynałam z waga 60 kg. Teraz moze te jeszcze kg weszło we mnie bo wizytę miałam 5 lutego a kolejna dopiero 11 marca.
Też chciałam sesję ciążowa zrobić tylko jakoś przed zdjęciami jestem wstydliwa no i ten brzuszek jeszcze trochę mały. A mój M jakoś nie chce ze mną mieć takiej sesji i mówi abym sama bez niego sobie zrobiła.
Też przytyłam jakieś 4 kg, co prawda z karty ciąży wynika że 3 bo od 60 do 63kg ale pierwszy raz byłam u lekarza na przełomie 7/8 tc i do tego czasu też jakiś 1 kg mi przybyło. A już myślałam, ze tylko mi tak powoli waga rośnie
Dobra dziecię wyprawione do szkoły więc można się inki napić z rana ;)

Ja nie wiem jak to z tą waga jest ! U mnie to co wizyta jakiś 1-1.5 kg więcej! To takie dziwne uczucie czy całe zycie byłam szczupła. Mogłam jeść ile chce i o której chce a waga stała w miejscu. ;) W ciąży coś się odblokowalo. Już nie staje na wadze codziennie bo bym zawału dostała. 🙂 wiem że wszystko dla naszych Maluchow się przetrwa ale ciężko sobie w głowie poukładać że jest się małym niedźwiedziem teraz 🙈😂 znajomi patrzą i nic nie mówią. ;)ja to całe życie myślałam że w ciazy to tylko brzuch rośnie. !

Mój też nie chciał iść sama poszlam jak znajdziesz fajną panią fotograf nie Pana jezeli się wstydzisz to będzie gładko i przyjemnie.
Mój mąż moze da się przekonać jak już będziemy we 4. To ja podobnie zaczynałam z tym , że 62 kg a waga teraz 67 do 35 tc mam plan przytyć te 3 kg do 70 zeby dobić i później juz tak sie nie tuje bo się nie chce jeść nawet i w moim przypadku od 36 tc ciagle mialam biegunki bo organizm się oczoczyszczal , tym razem może być podobnie .

reklama
Ja nie wiem jak to z tą waga jest ! U mnie to co wizyta jakiś 1-1.5 kg więcej! To takie dziwne uczucie czy całe zycie byłam szczupła. Mogłam jeść ile chce i o której chce a waga stała w miejscu. ;) W ciąży coś się odblokowalo. Już nie staje na wadze codziennie bo bym zawału dostała. 🙂 wiem że wszystko dla naszych Maluchow się przetrwa ale ciężko sobie w głowie poukładać że jest się małym niedźwiedziem teraz 🙈😂 znajomi patrzą i nic nie mówią. ;)ja to całe życie myślałam że w ciazy to tylko brzuch rośnie. !
Ja w pierwszej w ciazy zaczynałam 56 kg przy wzroście 170 i bylam jak wieszak, cieszyłam się jak tylam cala ciążę 20 kg poszło do góry, po ciąży zeszlam do 58 zajęło mi to rok, ale taka waga mi odpowoadala w sam raz. Później maly juz nie wymagal tyle opieki i nawet nie wiem kiedy +4 kg w górę, dlatego teraz uważam zeby przytyć do tych samych kilogramów co w pierwszej ciąży nie więcej bo wiem że spokojnie zrzuce. W sumie zaraz po porodzie jak wróciłam ze szpitala mialam -13 kg .

Do góry