K
karo88*
Gość
Też to oglądamDokładnie, ja właśnie oglądam "The outsider" na hbo go, fajny serial jak ktoś lubi klimaty Stevena Kinga
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Też to oglądamDokładnie, ja właśnie oglądam "The outsider" na hbo go, fajny serial jak ktoś lubi klimaty Stevena Kinga
Aż sama dzisiaj popatrzę tylko musze jeszcze przegląd zrobić co mam od znajomych a co mi jeszcze potrzeba. bo dwie siaty u mamy stoją od grudniaDziś dossalam się do aliexpress ile tam jest super śpioszkow i innych takich za bezcen
U mnie dziś okazało się że 29 mm a miesiąc temu była 36 mm ale narazie Pani doktor mi pow że jestem w normie tylko się oszczędzać mam i leżeć ...
Też przytyłam jakieś 4 kg, co prawda z karty ciąży wynika że 3 bo od 60 do 63kg ale pierwszy raz byłam u lekarza na przełomie 7/8 tc i do tego czasu też jakiś 1 kg mi przybyło. A już myślałam, ze tylko mi tak powoli waga rośniePowiem wam że też dużo nie przytyłam jestem w 26w5d i moja waga podskoczyla 4+ a zaczynałam z waga 60 kg. Teraz moze te jeszcze kg weszło we mnie bo wizytę miałam 5 lutego a kolejna dopiero 11 marca.
Też chciałam sesję ciążowa zrobić tylko jakoś przed zdjęciami jestem wstydliwa no i ten brzuszek jeszcze trochę mały. A mój M jakoś nie chce ze mną mieć takiej sesji i mówi abym sama bez niego sobie zrobiła.
Mój też nie chciał iść sama poszlam jak znajdziesz fajną panią fotograf nie Pana jezeli się wstydzisz to będzie gładko i przyjemnie.Powiem wam że też dużo nie przytyłam jestem w 26w5d i moja waga podskoczyla 4+ a zaczynałam z waga 60 kg. Teraz moze te jeszcze kg weszło we mnie bo wizytę miałam 5 lutego a kolejna dopiero 11 marca.
Też chciałam sesję ciążowa zrobić tylko jakoś przed zdjęciami jestem wstydliwa no i ten brzuszek jeszcze trochę mały. A mój M jakoś nie chce ze mną mieć takiej sesji i mówi abym sama bez niego sobie zrobiła.
Ja w pierwszej w ciazy zaczynałam 56 kg przy wzroście 170 i bylam jak wieszak, cieszyłam się jak tylam cala ciążę 20 kg poszło do góry, po ciąży zeszlam do 58 zajęło mi to rok, ale taka waga mi odpowoadala w sam raz. Później maly juz nie wymagal tyle opieki i nawet nie wiem kiedy +4 kg w górę, dlatego teraz uważam zeby przytyć do tych samych kilogramów co w pierwszej ciąży nie więcej bo wiem że spokojnie zrzuce. W sumie zaraz po porodzie jak wróciłam ze szpitala mialam -13 kg .Ja nie wiem jak to z tą waga jest ! U mnie to co wizyta jakiś 1-1.5 kg więcej! To takie dziwne uczucie czy całe zycie byłam szczupła. Mogłam jeść ile chce i o której chce a waga stała w miejscu. W ciąży coś się odblokowalo. Już nie staje na wadze codziennie bo bym zawału dostała. wiem że wszystko dla naszych Maluchow się przetrwa ale ciężko sobie w głowie poukładać że jest się małym niedźwiedziem teraz znajomi patrzą i nic nie mówią. ja to całe życie myślałam że w ciazy to tylko brzuch rośnie. !