reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2020

reklama
27mm , wcześniej na połówkowych 32,5. Ponad 5mm się skróciła więc doktor uznał że bezpieczniej założyć a i ja jestem spokojniejsza/.Mam pessar 2 tygodnie, dobrze się trzyma więc mam nadzieję że doturlam się do bezpiecznego terminu.

Nie no oczywiście, ze lepiej. Nie zaszkodzi, a pomoże. Tym bardziej, ze odciąża szyjkę i skracać się nie powinna.

27mm , wcześniej na połówkowych 32,5. Ponad 5mm się skróciła więc doktor uznał że bezpieczniej założyć a i ja jestem spokojniejsza/.Mam pessar 2 tygodnie, dobrze się trzyma więc mam nadzieję że doturlam się do bezpiecznego terminu.
U mnie dziś okazało się że 29 mm a miesiąc temu była 36 mm ale narazie Pani doktor mi pow że jestem w normie tylko się oszczędzać mam i leżeć ...

U mnie dziś okazało się że 29 mm a miesiąc temu była 36 mm ale narazie Pani doktor mi pow że jestem w normie tylko się oszczędzać mam i leżeć ...
Ja też leżę i nie działam za dużo. Lepiej teraz się przemęczyć i odciążyć tą szyjkę, im bliżej terminu to pewnie będę odważniejsza ;)

Karolina świetnie, że ok 26 tez będzie super zobaczysz :)
Tak to ja pisałam, że bylam się zapisać, ale moja koleżanka rodziła w Krakowie 2 tyg temu i ona też mogla wczesniej przyjsc na taka zwiadowcza pogadanke do szpitala. Takie drzwi otwarte raz w tyg lub w miesiącu ze mamy mogą przyjść zobaczyc jak to wygląda i złożyć deklarację, ze chcą rodzić w tym konkretnym szpitalu, przy okazji wypełnić dokumenty i miec z głowy przy porodzie. Przynajmniej w tym w Krakowie tak było.
Ja po sesji trwała 1,5 godziny i jestem zachwycona mimo ze nic jeszcze nie widzialam haha nawet pozwoliłam sobie na takie bardziej sensualne 2 zdj w samych majtach będę miała na pamiątkę, a co raz się żyje. Pani podpisala deklarację jak i ja ze zdj sa tylko do mojego wglądu. Reszta w pieknych sukniach. Pochwalę się też że Pani musiala wydobyć ze mnie ten brzuszek haha bo ja dopiero 5 kg przytulam i kazala mi coś zjeść zeby się bardziej pokazal haha to moja pierwsza sesja i nie musialam do niej schudnąć tylko zjesc cos wspaniałego 😂😂😂

Karolina świetnie, że ok 26 tez będzie super zobaczysz :)
Tak to ja pisałam, że bylam się zapisać, ale moja koleżanka rodziła w Krakowie 2 tyg temu i ona też mogla wczesniej przyjsc na taka zwiadowcza pogadanke do szpitala. Takie drzwi otwarte raz w tyg lub w miesiącu ze mamy mogą przyjść zobaczyc jak to wygląda i złożyć deklarację, ze chcą rodzić w tym konkretnym szpitalu, przy okazji wypełnić dokumenty i miec z głowy przy porodzie. Przynajmniej w tym w Krakowie tak było.
Ja po sesji trwała 1,5 godziny i jestem zachwycona mimo ze nic jeszcze nie widzialam haha nawet pozwoliłam sobie na takie bardziej sensualne 2 zdj w samych majtach będę miała na pamiątkę, a co raz się żyje. Pani podpisala deklarację jak i ja ze zdj sa tylko do mojego wglądu. Reszta w pieknych sukniach. Pochwalę się też że Pani musiala wydobyć ze mnie ten brzuszek haha bo ja dopiero 5 kg przytulam i kazala mi coś zjeść zeby się bardziej pokazal haha to moja pierwsza sesja i nie musialam do niej schudnąć tylko zjesc cos wspaniałego 😂😂😂
5 kg w porównaniu do mnie to nic 😁 na pewno zdjęcia wyszły pięknie no i pamiątka napewno dla Ciebie jak i dla malutkiej 🙂

reklama
Do góry