reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2020

reklama
U mnie śniegu nie ma ☹️

To takie szybkie kg mogą być wynikiem zatrzymania wody w organizmie ??? Bo ja też jakąś taką opuchnięta jestem...Waga stała w miejscu o z dnia na dzień prawie 2 kg w górę 🙈

Powiem tak, odżywiam się prawidłowo, nie obżeram, jem dużo warzyw i owoców typu jabłka, grejpfrut itd. Więc musi to być zatrzymanie wody, bo innego wytłumaczenia nie widzę 😇

A kręgosłup powoli też zaczyna mnie boleć, ale jeszcze nie ma dramatu. Myślałam, że będzie gorzej z moim zwyrodnieniem i dyskopatią, ale póki co jest ok 😀

Dziewczęta ją w 6,7i8 miesiącu ciąży tylam po 5-6 kg miesięcznie. Nie było tego po mnie w ogóle widać i lekarz w szoku był , bo nie dowierzał ,że aż tak mnie przybyło. Stwierdziła ,że mam ukryte obrzęki i mnóstwo wody w organizmie. Wylądowałam w szpitalu przez to.
Ja się tragicznie dziś czuje. 🤢
Glukozę robię w sobotę.

Więc my juz po, 23+5 tc, mała na tę chwile ma 622g, ciągle wystawiła język mamie i tacie . Mama wazy 65 wiec +3kg od poczatku ciazy. Na ból głowy woda , dużo wody i do dwóch tabletek paracetamolu na dobę na bóle krzyża. Na hemoroidy maść. Na bezsenność nic nie poradzi. Na pryszcze tez nic. Na skurcze i stwardnienie brzuszka podwojna dawka magnezu. Skierowanie na krew i glukoze na za tydzień. Kolejna wizyta za 3 tyg z wynikami.

Załączniki

• 20200130_123313.jpg
    20200130_123313.jpg
    2,1 MB · Wyświetleń: 90
Więc my juz po, 23+5 tc, mała na tę chwile ma 622g, ciągle wystawiła język mamie i tacie . Mama wazy 65 wiec +3kg od poczatku ciazy. Na ból głowy woda , dużo wody i do dwóch tabletek paracetamolu na dobę na bóle krzyża. Na hemoroidy maść. Na bezsenność nic nie poradzi. Na pryszcze tez nic. Na skurcze i stwardnienie brzuszka podwojna dawka magnezu. Skierowanie na krew i glukoze na za tydzień. Kolejna wizyta za 3 tyg z wynikami.
3 kg od początku ciąży! Marzenie 🙈 ja właśnie w poczekalni na wizytę. Jak zwykle się stresuje.
Cudowna Malutka. Bardzo fajne zdjecie. Też liczę na to że będę dzisiaj mieć. U mnie dzisiaj 26t1d.

reklama
Do góry