reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2020

Powodzenia, mnie ta przyjemność czeka w przyszłym tygodniu - może zrobię od razu w poniedziałek, by mieć z głowy 😂

Znowu zaczęła mi się zatrzymywać woda w organizmie. Kilka dni temu przybrałam z dnia na dzień 1,5 kg i tak zostało. A tak się cieszyłam, że wreszcie waga idzie powoli do góry. No cóż, pozostało mi się pogodzić, że będę słonicą, ale za to z jakim cudnym maleństwem 😜
To takie szybkie kg mogą być wynikiem zatrzymania wody w organizmie ??? Bo ja też jakąś taką opuchnięta jestem...Waga stała w miejscu o z dnia na dzień prawie 2 kg w górę 🙈

reklama
@Zaga32 powodzenia :) nie jest to takie straszne 💪
Ja dziś mam wizytę o 14.00 i nie mogę się doczekać spotkania z moją kruszynką. 🥰
Ja dzisiaj wizytuje po 13. ;) także też idę oglądać. Może uda się zrobić jakieś ładne zdjęcie. Bo ostatnie mam sprzed 10 tygodni. Na prenatalnych była tak ułożona że tylko słabe zdjęcie jedno mam.

To ja chyba będę pierwsza bo mam na 11, za chwilę idziemy z mężem na śniadanie bo jest okazja , że ma wolne do południa to trzeba takie chwile wykorzystać bo potem z dwójką dzieci bez dziadków bedzie ciężko razem się gdziekolwiek wybrać.
Ja dopiero dziś dostanę skierowanie na glukoze i krew, pierwsza bardzo dobrze wspominam byla o smaku pomaranczy , nie musialam kupować laboratorium mialo własną.
Ja od 2 tyg na wagę nie wchodzę, aż się boję moja Pani doktor bardzo surowo do tycia w ciąży podchodzi . Także trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty bardzo mocno.

Ja dzisiaj wizytuje po 13. ;) także też idę oglądać. Może uda się zrobić jakieś ładne zdjęcie. Bo ostatnie mam sprzed 10 tygodni. Na prenatalnych była tak ułożona że tylko słabe zdjęcie jedno mam.
daj znać jak po wizycie :)
ja mam ostatnie zdjęcie z polówkowych - piękna bużka wyszła 🥰

Także trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty bardzo mocno.
powodzenia i koniecznie daj znać :)

Ja o 15 mam wizytę
dużo nas dziś :) powodzenia 😍

;) Powodzenia na wizytach dziewczyny, ja dopiero w połowie lutego się wybieram , na razie mam spokój od badań i wizyt. Glukozę mam już zaliczoną, nawet dobrze wyszła , mimo wcześniejszych podwyższonych wyników na czczo, ale teraz jestem na diecie to przynajmniej waga powoli rośnie i w sumie tylko brzuszek widać coraz bardziej .
Ale słodyczy zero od grudnia ☹ 😭
Macie śnieg?? Bo u nas tylko deszcz i szarówka, nic się nie chce w taką pogodę :crazy:

;) Powodzenia na wizytach dziewczyny, ja dopiero w połowie lutego się wybieram , na razie mam spokój od badań i wizyt. Glukozę mam już zaliczoną, nawet dobrze wyszła , mimo wcześniejszych podwyższonych wyników na czczo, ale teraz jestem na diecie to przynajmniej waga powoli rośnie i w sumie tylko brzuszek widać coraz bardziej .
Ale słodyczy zero od grudnia ☹ 😭
Macie śnieg?? Bo u nas tylko deszcz i szarówka, nic się nie chce w taką pogodę :crazy:

Na szczęście żadnego śniegu, a wręcz na jutro we Wrocławiu zapowiadają 11 stopni :D

U nas też 11 stopni ma być jutro ale ostanie 3 tyg bylo jak w Londynie deszcz i mgła depresji mozna dostać. Ja już czekam u lekarza , ale musiał być jakiś poślizg bo jestem 8 w kolejce, a do tej pory do 15 minut czekalam.

A u nas śnieg.... a od jutra ma być prawdopodobnie deszcz... i tak przez tydzień.
Dziewczyny boli Was kręgosłup? Mnie od wczoraj cała lewa strona... nie mam siły.

reklama
Do góry