reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2020

ooo i co na to lekarze? nic groźnego się nie dzieje mam nadzieję, ja też się dzisiaj przestraszyłam bo wcześniej tak nie miałam. Od razu przyjęli Cię na oddział ?
Tak po zbadaniu. Powiedzieli że trochę się szyjka mi się skrocila tylko że jak będę badać na innym sprzęcie to wiadomo że im inne pomiary wyjdą.

reklama
Tak po zbadaniu. Powiedzieli że trochę się szyjka mi się skrocila tylko że jak będę badać na innym sprzęcie to wiadomo że im inne pomiary wyjdą.
A to twoja pierwsza ciąża ? Współczuję. Ja teraz tak się boje,że miałabym leżeć w szpitalu , przy maleńkiej córce w domu 😟 z nią w ciąży miesiąc przeleżałam

Mi też twardnieje brzuch Pani doktor przepisala mi luteine dopochwowo i zalecila oszczędzać się tym bardziej ze ja przeszłam operacje i mam skrócona szyjke więc u mnie to już Wogole 😥 na szczęście jak narazie się nie skraca ...

Dziewczyny, a co myślicie o pieluszkach wielorazowych? Nie są drogie, bo ok 30 zł za szt. Maluszkowi potrzeba 20/30 pieluch na cały okres pieluchowania, więc oszczędności są duże. Tylko zastanawiam się czy mogą uczulić itd?
Ja z córką używałam wielorazowych, żałuję że tak późno się o nich dowiedziałyśmy. Stosik został i będzie dla bobasa. Na prawdę warto sprobować😊 Zobacz grupy na fb, skarbnica wiedzy praktycznej

Kurde , mam problem z zatwardzenie... Za mało.wody i ruchu 😟 właśnie zeszłam zrowerku stacjonarnego. Zrobiłam trochę ponad 7 km w pół godziny. Muszę się wziąć w garść... W piątek kończę 6 a zaczynam już 7 miesiąc ciąży 🤦🏻‍♀️ zarazem 3 trymestr . Kiedy to tak zleciało ? Któraś mi powie ?

A u mnie dziś ciśnienie szaleje, ja rozumiem niskie, ale 80/45 i tętno 80. Ja się dziwie jakim cudem funkcjonuje, dodatkowo mała w brzuchu szaleje strasznie

A u mnie dziś ciśnienie szaleje, ja rozumiem niskie, ale 80/45 i tętno 80. Ja się dziwie jakim cudem funkcjonuje, dodatkowo mała w brzuchu szaleje strasznie
Mówili w tv o tym ,że teraz ciśnienie da nam w kość. Ja sama też mam często niższe. Rozumiem twój ból , bo w ciąży odczuwa się to dwa razy mocniej niż normalnie:(

reklama
Mam pytanko czy was też tak bolą pępki?
To moja druga ciąża, w pierwszej nie miałam takiego problemu. A tetaz masakra, nawet koszulka podrażnia i powoduje u mnie ból. Koszmar [emoji33]

Do góry