Tak po zbadaniu. Powiedzieli że trochę się szyjka mi się skrocila tylko że jak będę badać na innym sprzęcie to wiadomo że im inne pomiary wyjdą.ooo i co na to lekarze? nic groźnego się nie dzieje mam nadzieję, ja też się dzisiaj przestraszyłam bo wcześniej tak nie miałam. Od razu przyjęli Cię na oddział ?
reklama
No tak, ale lepiej poleżeć kilka dni i wszystko sprawdzićTak po zbadaniu. Powiedzieli że trochę się szyjka mi się skrocila tylko że jak będę badać na innym sprzęcie to wiadomo że im inne pomiary wyjdą.
mamahelenki92
Fanka BB :)
A to twoja pierwsza ciąża ? Współczuję. Ja teraz tak się boje,że miałabym leżeć w szpitalu , przy maleńkiej córce w domu z nią w ciąży miesiąc przeleżałamTak po zbadaniu. Powiedzieli że trochę się szyjka mi się skrocila tylko że jak będę badać na innym sprzęcie to wiadomo że im inne pomiary wyjdą.
K
karo88*
Gość
Mi też twardnieje brzuch Pani doktor przepisala mi luteine dopochwowo i zalecila oszczędzać się tym bardziej ze ja przeszłam operacje i mam skrócona szyjke więc u mnie to już Wogole na szczęście jak narazie się nie skraca ...
Druga bo pierwsza straciłam w tamtym roku ale ok 8 a 9 tygodnie.A to twoja pierwsza ciąża ? Współczuję. Ja teraz tak się boje,że miałabym leżeć w szpitalu , przy maleńkiej córce w domu z nią w ciąży miesiąc przeleżałam
Pszczoła2020
Ja z córką używałam wielorazowych, żałuję że tak późno się o nich dowiedziałyśmy. Stosik został i będzie dla bobasa. Na prawdę warto sprobować Zobacz grupy na fb, skarbnica wiedzy praktycznejDziewczyny, a co myślicie o pieluszkach wielorazowych? Nie są drogie, bo ok 30 zł za szt. Maluszkowi potrzeba 20/30 pieluch na cały okres pieluchowania, więc oszczędności są duże. Tylko zastanawiam się czy mogą uczulić itd?
mamahelenki92
Kurde , mam problem z zatwardzenie... Za mało.wody i ruchu właśnie zeszłam zrowerku stacjonarnego. Zrobiłam trochę ponad 7 km w pół godziny. Muszę się wziąć w garść... W piątek kończę 6 a zaczynam już 7 miesiąc ciąży zarazem 3 trymestr . Kiedy to tak zleciało ? Któraś mi powie ?
MonikaRoszko
A u mnie dziś ciśnienie szaleje, ja rozumiem niskie, ale 80/45 i tętno 80. Ja się dziwie jakim cudem funkcjonuje, dodatkowo mała w brzuchu szaleje strasznie
mamahelenki92
Mówili w tv o tym ,że teraz ciśnienie da nam w kość. Ja sama też mam często niższe. Rozumiem twój ból , bo w ciąży odczuwa się to dwa razy mocniej niż normalnieA u mnie dziś ciśnienie szaleje, ja rozumiem niskie, ale 80/45 i tętno 80. Ja się dziwie jakim cudem funkcjonuje, dodatkowo mała w brzuchu szaleje strasznie
reklama
MonikaRoszko
Mam pytanko czy was też tak bolą pępki?
To moja druga ciąża, w pierwszej nie miałam takiego problemu. A tetaz masakra, nawet koszulka podrażnia i powoduje u mnie ból. Koszmar [emoji33]
To moja druga ciąża, w pierwszej nie miałam takiego problemu. A tetaz masakra, nawet koszulka podrażnia i powoduje u mnie ból. Koszmar [emoji33]
Podziel się: