reklama
missroszi
Fanka BB :)
cześć ja też ma głupie sny ale śpię bardzo dobrze
na razie mam 2 kartony ubranek - używane i nowe
na stronie mojego szpitala jest lista - bardzo uboga heh
dla dziecka - paczka pampersów i paczka chusteczek mokrych. ubranko tylko na wyjscie
dla mnie - 2 koszule, kosmetyczka, klapki, ręcznik, podkłady bella mama
więc reszta to już moje widzimisię ale nie mam zamiaru przesadzać
ja planuje takie rzeczy dopiero na marzeckołyska stoi rozłożona i ciuszki rozmiarowo ogarnięte. Ale pranie tego wszystkiego mnie przeraża i tak odwlekam. A gdzie tu jeszcze torbę spakować.
na razie mam 2 kartony ubranek - używane i nowe
pełno takich list na necie ale to chyba bardziej na wyczucie.Właśnie dziewczyny, czy któraś ma listę, co powinna zawierać torba do szpitala?
Pierwsze dziecko rodziłam w Niemczech i tam większość była zapewniona w szpitalu. Także nie do końca jestem w temacie
na stronie mojego szpitala jest lista - bardzo uboga heh
dla dziecka - paczka pampersów i paczka chusteczek mokrych. ubranko tylko na wyjscie
dla mnie - 2 koszule, kosmetyczka, klapki, ręcznik, podkłady bella mama
więc reszta to już moje widzimisię ale nie mam zamiaru przesadzać
mamahelenki92
No w moim szpitalu niby lista jest , że laktatora nie trzeba brać ze sobą, ale niech mnie w nos pocałują . Nie mam zamiaru się prosić , jestem wyczulona.. Biorę na 100 procent ze sobą laktator. A reszta wg uznania. Wiecie , że w kiku można fajne jakościowo ubranka kupić na promocji dla dzieci ? Moja mama nakupowala na święta mojej starszej córce wczoraj sama dresik kupiłam za 13 zł , obniżony z 45
Lilka455
Ja od lat kupuje w kik np body maja super tam jest seria taka ekobawelniana i są rewelacyjne jakościowo jak hm , polowe taniej z tymi z pepko nie do porównania. Wiadomo sa tez bubble ale to jak w każdym sklepie.No w moim szpitalu niby lista jest , że laktatora nie trzeba brać ze sobą, ale niech mnie w nos pocałują . Nie mam zamiaru się prosić , jestem wyczulona.. Biorę na 100 procent ze sobą laktator. A reszta wg uznania. Wiecie , że w kiku można fajne jakościowo ubranka kupić na promocji dla dzieci ? Moja mama nakupowala na święta mojej starszej córce wczoraj sama dresik kupiłam za 13 zł , obniżony z 45
O mamo, to nawet nie wiedzialam! Zawsze tam wchodze po rzeczy papiernicze, bo mi sie wydawalo, ze tam wlasnie same buble z ciuchow. To musze zajrzec przy okazjiJa od lat kupuje w kik np body maja super tam jest seria taka ekobawelniana i są rewelacyjne jakościowo jak hm , polowe taniej z tymi z pepko nie do porównania. Wiadomo sa tez bubble ale to jak w każdym sklepie.
Ja dziś w ogóle nie spałam.... Takie drzemki raczej... :/Chciałam zgłosić zażalenie: miało mi się spać rewelacyjnie po intensywnym dniu i co? I cztery litery
Ledwo zasnęłam o 1, by obudzić się o 4ej. Oczywiście żeby nie było zbyt kolorowo z przerwą od 2ej do 2.30. Dzisiejszej nocy pobiłam swój oficjalny rekord
Zaraz poszukam, miałam gdzieś taką listę i wrzucę.Właśnie dziewczyny, czy któraś ma listę, co powinna zawierać torba do szpitala?
Pierwsze dziecko rodziłam w Niemczech i tam większość była zapewniona w szpitalu. Także nie do końca jestem w temacie
Ja nie mam totalnie nic, oprócz chusty do noszenia (dostałam w prezencie). Nie wiem kiedy się zabiorę za wyprawkę... Na razie mam dwa mieszkania do ogarnięcia, budowę, przeprowadzkę w marcu.W ogóle muszę się ogarnąć. Nie mam nic zrobione . Jak byłam z pierwszą córka w ciąży to cała.wyprawka była już gotowa a teraz mimo ,że wszystko mam w domu , to nie wiem jak i kiedy się za to wziąć ...
eM-eS-Zet
Tymczasem w piątek u matki Polki "pierogowej"...
reklama
Lilka455
Zostaniesz tez moze moja matka polka ? chętnie bym przygarnela takie pierożki xDTymczasem w piątek u matki Polki "pierogowej"... Zobacz załącznik 1072159Zobacz załącznik 1072160
Podziel się: