reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2020

Ja też jestem na mieście i też ledwo żyję. Aktualnie czekam na autobus. Jak się doczołgam do domu, będzie cud.
Coś mi się wydaje, że dzisiaj nie będę miała problemy ze snem 😂

Anipul, zdrowia dla małej 😉

reklama
A ja od wczoraj walczę z bólem głowy, ciśnienie w porzadku 110/62 ale puls 91 i arytmia mi wyskakuje , dziś wzięłam pol paracetamolu , pomogło na chwilę i znow sie kładę z bólem głowy spać:(

Chciałam zgłosić zażalenie: miało mi się spać rewelacyjnie po intensywnym dniu i co? I cztery litery 😫😭
Ledwo zasnęłam o 1, by obudzić się o 4ej. Oczywiście żeby nie było zbyt kolorowo z przerwą od 2ej do 2.30. Dzisiejszej nocy pobiłam swój oficjalny rekord 😴

Chciałam zgłosić zażalenie: miało mi się spać rewelacyjnie po intensywnym dniu i co? I cztery litery 😫😭
Ledwo zasnęłam o 1, by obudzić się o 4ej. Oczywiście żeby nie było zbyt kolorowo z przerwą od 2ej do 2.30. Dzisiejszej nocy pobiłam swój oficjalny rekord 😴
Możemy przybyć piątkę , też się budzę co raz i jeszcze sny mam jakieś porąbane A znając życie jak będzie pora wyjść z psem to najbardziej mi sie będzie chciało spać :baffled:

W ogóle muszę się ogarnąć. Nie mam nic zrobione 🤦🏻‍♀️. Jak byłam z pierwszą córka w ciąży to cała.wyprawka była już gotowa a teraz mimo ,że wszystko mam w domu , to nie wiem jak i kiedy się za to wziąć 😁...

W ogóle muszę się ogarnąć. Nie mam nic zrobione 🤦🏻‍♀️. Jak byłam z pierwszą córka w ciąży to cała.wyprawka była już gotowa a teraz mimo ,że wszystko mam w domu , to nie wiem jak i kiedy się za to wziąć 😁...
To ja jestem z Tobą tyle że ja muszę ubranka dla corci kupic bo wcześniej mialam synka, coś pojedynczego mam już ale kompletnie nic nie kupilam .jedyne co to w koszyku mam zaznaczone jakies akcenty rozowe typu kocyk , czy pościel zeby nie wszystko niebieskie miala po bracie. A jeszcze nie wiem czy nienbedziemy się przeprowadzać przed porodem to tak sobie czekam A no z w nowym mieszkaniu bede dopiero rozpakowywac haha xD

reklama
U mnie tylko tyle co kołyska stoi rozłożona i ciuszki rozmiarowo ogarnięte. Ale pranie tego wszystkiego mnie przeraża i tak odwlekam. A gdzie tu jeszcze torbę spakować. Może dzisiaj zrobię nalot na rossman i kupię takie małe kosmetyki to już zawsze coś będzie [emoji848]
W ogóle muszę się ogarnąć. Nie mam nic zrobione [emoji2358]. Jak byłam z pierwszą córka w ciąży to cała.wyprawka była już gotowa a teraz mimo ,że wszystko mam w domu , to nie wiem jak i kiedy się za to wziąć [emoji16]...

Do góry