Madzik1000
Fanka BB :)
Ja też myślę że w normie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Spokojnie oba wyniki dobre. Ja skorygowane po pappa miałam tr21 1:48 była masakra ale już po wynikach z amnio i zdrowa córeczka czekamy dalejA ja się zwracam do Was z takim pytaniem na co ja mam patrzeć bo zgupialam Ryzyko podstawowe Tr21 podczas badania mam 1:596 natomiast ryzyko skorygowane Tr21 mam 1:1608 i które jest ryzyko dobre znaczy wysokie które niskie ktroryn mam się sugerować ???
Ooo ja tez Daj znać jak będziesz poDzisiaj mam polowkowe po poludniu. Bardzo sie ciesze i troszke stresuje zarazem. Trzymajcie kciuki [emoji110]
Idziemy chyba z terminem wizyt bo też kolejna 30.01. Ale ja jeszcze szkoły nie wybrałam i muszę się gdzieś zapisać ale w przyszłym tygodniu.Trzymam kciuki dziewczyny za wasze wizyty samych pozytywnych wiadomości życzę
u mnie stabilnie i nudno nic się nie dzieje
następna wizyta 30.01 do tego czasu badanie moczu i glukoza tylko nacczo - profilaktycznie
prawdopodobnie za tydzień w czwartek zaczynam szkołę rodzenia
To super wieści, też mam 30 wizytę, ale jeszcze nie dostałam skierowania na glukoze bo dopiero mam 21 tc.Trzymam kciuki dziewczyny za wasze wizyty samych pozytywnych wiadomości życzę
u mnie stabilnie i nudno nic się nie dzieje
następna wizyta 30.01 do tego czasu badanie moczu i glukoza tylko nacczo - profilaktycznie
prawdopodobnie za tydzień w czwartek zaczynam szkołę rodzenia