Mam dokładnie to samo. Pomaga mi spanie na poduszce do karmienia dzieci.Ja staram się jak najwięcej leżeć i spać na lewym boku. Ale to czasem nie możliwe. Czasem tak mnie bolą nogi w nocy razem z drętwieniem miednicy, że muszę się położyć na wznak i wtedy mam ulgę.
reklama
Anipul
Fanka BB :)
Ja spie w każdej pozycji... poza leżakowaniem na brzuchu...Super to jesteśmy we trzy jednego dnia.
Dziewczyny a śpicie na lewym boku??
Ostatnia edycja:
Lilka455
Ja też mam 3 wizytę i tez czekam na potwierdzenie płci najpierw była dziewczynka, później chłopczyk i czekam na potwierdzenie czy rzeczywiście chlopakHej dziewczyny. jeszcze się tu nie udzielałam , tylko poczutuje
Tez mam połówkowe 13go , u mnie będzie to 21+3.
3go mam wizytę u mojej ginekolog może wtedy w końcu poznam płeć maleństwa
Ja śpię jeszcze nawet na brzuchuSuper to jesteśmy we trzy jednego dnia.
Aurelka1994
Ja śpię w każdej możliwej pozycji, nawet lekko na brzuchy u podkladajac pod bok poduszkę
Super to jesteśmy we trzy jednego dnia.
missroszi
Cześć. Wczoraj tak mnie dobila ta wiadomość o tej dziewczynie co urodziła w 22 Tc że nie mogłam nic napisać...
Tak sie cieszę że mam wizytę w czwartek i zobaczę co u mojej małej
Co do spania to z boku na bok ale najczęściej na lewym. Na płasko zbyt ciągnie mnie brzuszek.
Waga u mnie już +7 kg
Zauważyłam że cała lewa rękę mam w popekanych naczynkach
Tak sie cieszę że mam wizytę w czwartek i zobaczę co u mojej małej
Co do spania to z boku na bok ale najczęściej na lewym. Na płasko zbyt ciągnie mnie brzuszek.
Waga u mnie już +7 kg
Zauważyłam że cała lewa rękę mam w popekanych naczynkach
AnnaMaria1006
Zaciekawiona BB
Witajcie, dawno mnie nie było.
Straszne, że ta dziewczyna urodziła tak wcześnie...
Dwie koleżanki,z którymi leżałam na sali w szpitalu też urodziły przedwcześnie. Jedna w 25 tygodniu i z dzieckiem jest ok, druga w 27 tc i dziecko umarło...
Dziecko urodziło się duże,bo aż 1200 g, dla porównania tamto pierwsze ważyło 850 g.
Dziewczyna 2 miesiące leżała plackiem w szpitalu i niestety taka tragedia
U nas już po prenatalnych, całe szczęście wszystko ok.
Straszne, że ta dziewczyna urodziła tak wcześnie...
Dwie koleżanki,z którymi leżałam na sali w szpitalu też urodziły przedwcześnie. Jedna w 25 tygodniu i z dzieckiem jest ok, druga w 27 tc i dziecko umarło...
Dziecko urodziło się duże,bo aż 1200 g, dla porównania tamto pierwsze ważyło 850 g.
Dziewczyna 2 miesiące leżała plackiem w szpitalu i niestety taka tragedia
U nas już po prenatalnych, całe szczęście wszystko ok.
julia2s
Wiecie co, ja tak wrocilam do poprzednich postow tej dziewczyny i tam jednak byly problemy na poczatku. Lacznie z tym, ze miala operacje na wyrostek na poczatku ciazy. Co prawda pozniej bylo ok, ale wiecie, moze jednak to wszystko mialo wplyw na ta tragedie. Musimy byc dobrej mysli, ze u nas bedzie ok. Pozniej tak w sumie zalowalam, ze wam to napisalam, bo sama bylam rozbita i niepotrzebnie was nastraszylam, za co przepraszam.
Anipul
Ja tak czasami mam.. Nakręcam się strasznie...Straszne to wszystko Odkąd to przeczytałam to czuje jeszcze większy strach. Dzisiaj to już w ogóle mam jakieś takie złe samopoczucie, bardzo się boję, macie czasem takie dni?
reklama
Charlotte21
Chyba każda z nas ma gorsze o lepsze dni. Tragedia straszna. Brak słów na to wszystko.
Też mam dni w których strasznie się boję i widze wszędzie zagrożenie. Dzisiaj Malutka się bardzo dużo rusza. Robi takie fiołki że aż mnie już bolało. I już się zastanawiałam czy wzmożony ruch też może o czymś świadczyć. Ehhhh. Niewiedza i brak wahania w to że może być dobrze strasznie utrudnia Cieszenie się ciąża. ;/
Też mam dni w których strasznie się boję i widze wszędzie zagrożenie. Dzisiaj Malutka się bardzo dużo rusza. Robi takie fiołki że aż mnie już bolało. I już się zastanawiałam czy wzmożony ruch też może o czymś świadczyć. Ehhhh. Niewiedza i brak wahania w to że może być dobrze strasznie utrudnia Cieszenie się ciąża. ;/
Podziel się: