reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2020

reklama
Hej dziewczyny. jeszcze się tu nie udzielałam , tylko poczutuje 🙂
Tez mam połówkowe 13go , u mnie będzie to 21+3.
3go mam wizytę u mojej ginekolog może wtedy w końcu poznam płeć maleństwa 🙈
Ja też mam 3 wizytę i tez czekam na potwierdzenie płci najpierw była dziewczynka, później chłopczyk i czekam na potwierdzenie czy rzeczywiście chlopak :)
Super to jesteśmy we trzy jednego dnia.

Dziewczyny a śpicie na lewym boku??
Ja śpię jeszcze nawet na brzuchu :D

Cześć. Wczoraj tak mnie dobila ta wiadomość o tej dziewczynie co urodziła w 22 Tc że nie mogłam nic napisać...

Tak sie cieszę że mam wizytę w czwartek i zobaczę co u mojej małej 🥰

Co do spania to z boku na bok ale najczęściej na lewym. Na płasko zbyt ciągnie mnie brzuszek.
Waga u mnie już +7 kg

Zauważyłam że cała lewa rękę mam w popekanych naczynkach 🤔❓

Witajcie, dawno mnie nie było.
Straszne, że ta dziewczyna urodziła tak wcześnie...
Dwie koleżanki,z którymi leżałam na sali w szpitalu też urodziły przedwcześnie. Jedna w 25 tygodniu i z dzieckiem jest ok, druga w 27 tc i dziecko umarło...
Dziecko urodziło się duże,bo aż 1200 g, dla porównania tamto pierwsze ważyło 850 g.
Dziewczyna 2 miesiące leżała plackiem w szpitalu i niestety taka tragedia :(
U nas już po prenatalnych, całe szczęście wszystko ok.

Straszne to wszystko :( Odkąd to przeczytałam to czuje jeszcze większy strach. Dzisiaj to już w ogóle mam jakieś takie złe samopoczucie, bardzo się boję, macie czasem takie dni?

Wiecie co, ja tak wrocilam do poprzednich postow tej dziewczyny i tam jednak byly problemy na poczatku. Lacznie z tym, ze miala operacje na wyrostek na poczatku ciazy. Co prawda pozniej bylo ok, ale wiecie, moze jednak to wszystko mialo wplyw na ta tragedie. Musimy byc dobrej mysli, ze u nas bedzie ok. Pozniej tak w sumie zalowalam, ze wam to napisalam, bo sama bylam rozbita i niepotrzebnie was nastraszylam, za co przepraszam.

Chyba każda z nas ma gorsze o lepsze dni. Tragedia straszna. Brak słów na to wszystko.
Też mam dni w których strasznie się boję i widze wszędzie zagrożenie. Dzisiaj Malutka się bardzo dużo rusza. Robi takie fiołki że aż mnie już bolało. I już się zastanawiałam czy wzmożony ruch też może o czymś świadczyć. Ehhhh. Niewiedza i brak wahania w to że może być dobrze strasznie utrudnia Cieszenie się ciąża. ;/

reklama
Ja mam tak , że wypieram te złe rzeczy nie myślę nie czytam do końca nie chce wiedzieć bo właśnie za bardzo biorę do siebie i się dołuje więc jak widzę dyskusje o takich rzeczach omijam .
Dziewczyny szczęśliwego Nowego roku mamy gości z dziećmi, narobilam się jak dzik i leżę zeby sił nabrać;)

Do góry