reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2020

Witajcie dziewczyny jak wam minął dzień mi jakoś zleciał ale złamał zakaz odnośnie nie jedzenie nic słodkiego miałam taka ochotę na naleśniki ze dzisiaj się skusiłam. W restauracji gdzie byłam dzisiaj z koleżanką po zamówiony posiłku dostaliśmy w gratisie naleśniki nie mogłam się oprzeć i zjadłam.
Taka byłam szczęśliwa mam nadzieję że mojej dziewczynce nic nie będzie odrazu pisze że nie mam cukrzycy tylko lekarz chyba kazał odstawić bo niedługo czeka mnie ta glukoza z piciem.
Teraz już odpoczywam. Choinkę mam w planach zakupić w sobote ale żywa z korzeniami i napewno jodła kaukaska. Prezenty muszę przyszykowac pod choinkę no i dom skrzatami ozdobić.

reklama
Ja już 3 USG z rzędu próbuje poznać płeć;) ale Bejbik nie chętny do pokazania ;) kolejna szansa w przyszły piątek. ❤ mam nadzieję że na święta zrobi nam niespodziankę.

Ps. Gdzie kupujecie leginsy ciążowe? Kupiłam już w netto (za duze) w sklepie online też za duże i jeszcze nogawki do pół łydki. A niby wszystko wymierzone było. Cieplejsze zwykle leginsy kupiłam w h&m ale okazały się za małe i jeszcze przeswitujace....ehhhhh

Caly ten tydzien mam taki z tylka.. maz calymi dniami w pracy, bo chce do niedzieli pokonczyc najpilniejsza robote, zeby pozniej do swiat miec luzniej. Ja tylko czekam do soboty, bo rano mam USG. Juz teraz bobo bedzie takie fajniejsze, wieksze to troche pozerkam i poznam plec mam nadzieje ❤
Mam podobnie, mój siedzi po 8h w pracy ale jak go nie ma w domu to nic mi się nie chce, leżała bym na łóżku i patrzyła w sufit, a tak to jest do kogo gębę otworzyć. Mam wizytę kontrolną 19.12 w więc może i ja dowiem się w końcu czy to małe to on czy ona :) Nie sądziłam, że maleństwo może tak fikać w brzuchu :D

Ja już 3 USG z rzędu próbuje poznać płeć;) ale Bejbik nie chętny do pokazania ;) kolejna szansa w przyszły piątek. ❤ mam nadzieję że na święta zrobi nam niespodziankę.

Ps. Gdzie kupujecie leginsy ciążowe? Kupiłam już w netto (za duze) w sklepie online też za duże i jeszcze nogawki do pół łydki. A niby wszystko wymierzone było. Cieplejsze zwykle leginsy kupiłam w h&m ale okazały się za małe i jeszcze przeswitujace....ehhhhh

Kupiłam w netto 3 pary, jedną M i dwie L. Okazało się, że L są lepsze bo są dłuższe nogawki, a i miejsca na brzuch jest że ho ho, do końca ciąży mi się przydadzą, tak myślę.

Dziewczyny czy Wy też jestescie takimi zmarzluchami? Mi jest non stop zimno od zawsze, ogólnie to mogłabym mieszkać w Afryce taka temperatura mi odpowiada. Teraz jak mam wyjść na dwór to na sama myśl mnie trzepie od zawsze tak mialam. Dzisiaj jak szłam po małego 5 stopni na plusi, a ja naubierana w czapce , kurtka jak na Sybir i dalej zimno. W domu ciagle wojna z mężem bo on by mógł w lodówce mieszkać , ciągle wietrzy i mowi ze mam się ubrać, A ja ogrzewanie na ful i mowie , że rownie dobrze on może w majtkach biegac jak mu ciepło... juz mnie to tak denerwuje , jakbym krążenia nie miała. Wrrr

Mi jest cały czas gorąco [emoji25]

Mam podobnie, mój siedzi po 8h w pracy ale jak go nie ma w domu to nic mi się nie chce, leżała bym na łóżku i patrzyła w sufit, a tak to jest do kogo gębę otworzyć. Mam wizytę kontrolną 19.12 w więc może i ja dowiem się w końcu czy to małe to on czy ona :) Nie sądziłam, że maleństwo może tak fikać w brzuchu :D
Moj ma 2 prace teraz, wiec jak wychodzi na 6 tak wraca 19-20, a ja z trzema potworkami. Sama to bym dala rade 🙈 chociaz jego mi cholernie brakuje. No nic, jeszcze kilka dni i bedzie lzej. W koncu sobie odbijemy.
A ja ostatnio bylam na rozmowie w pracy, bo wlasnie mi sie jutro macierzynski konczy. Teraz wykorzystuja urlop i wracam do pracy 30 stycznia, ale tylko 3 dni po 5h. Mam nadzieje, ze do maja popracuje, a i tak nie wiem czy wyrobie na macierzynski kolejny. Tutaj nie jest tak kolorowo jak w Pl.

reklama

Ja kupuje często w KiK, hm ale te grubsze na zimę i z primaka jak masz dojście polecam ;)

Do góry