reklama
Yonce
Fanka BB :)
Podobno zaniki pamięci, brak koncentracji i pogorszenie wzroku to normalne objawy w ciąży
Tez tak słyszałam + przy karmieniu piersią jest podobno tak samo [emoji25]
Yonce
Ja słyszałam że nawet do 6 mscy po porodzie się potrafi utrzymywać [emoji23]
Nie strasz [emoji33][emoji23]
nnat.
Nie wiem na ile to sprawdzone info, ale.... [emoji23]Daje nam pole do popisu [emoji16]
Nie strasz [emoji33][emoji23]
Rumuneska
Hehehehe tez mam problemy z pamiecia i koncentracją... czasem w polowie zdania sie zacinam i w ogole nie wiem co chcialam powiedziec ani o czym mowilam.. [emoji28] Czuje sie czasem jak jakas uposledzona [emoji85] u mnie dzis 17+6Ja trafiłam w styczniu na forum cieszę się że mogłam pomóc. Dr Janosz to super lekarz. Mąż też dowcipny elokwentny. Przyjechałam z bólem brzucha i mnie nie lekcewarzyl także nawet się tłumaczyć nie musiałam. Wizyta trochę dłużej trwała bo musiał wszystko poczytać i dopytać.
Będzie dobrze. Teraz to już musi. ! A który tc obecnie Ciebie? (Jak pytałam to przepraszam ale w tym tygodniu mogę jedynie się podpisać, taki paraliz mozgowy mnie wziął. Nic nie pamiętam. Nie rozumiem o co mnie mąż prosi. A to duża zmiana bo to zawsze wszystko pamiętałam) [emoji85]
Yonce
Oj mi niestety się pogorszyła wzrok po porodzie i juz nieodwracalnie do jazdy samochodem czy oglądania tv muszę mieć okulary A nigdy nie miałam problemów ze wzrokiem
Zęby też podobno są w złym stanie po porodzie
reklama
Yonce
Nie wiem na ile to sprawdzone info, ale.... [emoji23]Daje nam pole do popisu [emoji16]
Haha, to może być ciekawie [emoji23]
Podziel się: