reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2020

Cześć nie mam sił ostatnio czytać was..
2 dzień leżę z jelitowka.. Masakra czuje się jak w 1 trymestrze albo gorzej. 😅
Wszystko mnie na dodatek boli plecy, kolana...

Z pozytywnych rzeczy u mnie 21 tydz mała codziennie ok 7 daje o sobie znać i później czyje już ruchy po posiłkach i jak leże. Od razu mi lepiej jak czuje ze ja tam mam 😍

Życzę miłego dnia dla was

reklama
Tez najblizsza wizyte mam juz u jej męża, dobrze slyszec ze fajny bo sie troche bałam jak to będzie:) Trafiłam na BB po poronieniu w maju, uslyszalam tu wiele cieplych i potrzebnych mi slow miedzy innymi od Ciebie stad pamiec! :)) Do doktor Janosz trafilam po stracie bo tu w Waszych postach pojawiało się jej nazwisko, być może właśnie dzieki Tobie hehe. Jestem bardzo zadowolona i szczesliwa ze trafilam na BB!
I mocno trzymam za wszystkie kciuki:)
Ja trafiłam w styczniu na forum ;) cieszę się że mogłam pomóc. Dr Janosz to super lekarz. Mąż też dowcipny elokwentny. Przyjechałam z bólem brzucha i mnie nie lekcewarzyl;) także nawet się tłumaczyć nie musiałam. Wizyta trochę dłużej trwała bo musiał wszystko poczytać i dopytać. ;)
Będzie dobrze. Teraz to już musi. ! A który tc obecnie Ciebie? (Jak pytałam to przepraszam ale w tym tygodniu mogę jedynie się podpisać, taki paraliz mozgowy mnie wziął. Nic nie pamiętam. Nie rozumiem o co mnie mąż prosi. A to duża zmiana bo to zawsze wszystko pamiętałam) 🙈

To moja pierwsza ciąża i poczułam ruchy Malutkiej w 20t, i to tylko raz jedyny, wiec spokojnie czekam na kolejne :)

Odebrałam dziś wyniki amniopunkcji, jest wszystko w porządku [emoji119] będzie dziewczynka na 100% [emoji4]
Umówiłam się na połówkowe, 8.01. To będzie mój 24 tydzień ciąży, trochę się martwię, że późno, ale lekarz mówi, że termin jest ok.
Gratulacje Kochana [emoji3590]
Ale piękna [emoji3059] ja wczoraj męża też wysłałam po choinkę, bo bardzo mi się jej chce [emoji849][emoji2960] pierwszy raz na swoim to i człowiek chce wszystko szybciej :) Właśnie czekam u lekarza i później kolejny miesiąc czekania na następną wizytę :(
My w przyszłym tygodniu wybierzemy się po nasza pierwsza choinkę na swoim [emoji3590][emoji3590][emoji3590][emoji3590]

Nie martw się wizytami co miesiąc, to norma, pomysł, że to właśnie dobrze, bo to znaczy że z malenstwem wszystko jest idealnie [emoji3590] da się do tego przyzwyczaić :)

Trzymam kciuki za wizyty, dawajcie znać po :)))
Ja 16 grudnia o 16 [emoji23] tak mógł mnie tylko mój Mąż umówić. Powiedział, że spacjelnie taka godzina, żebym na pewno nie zapomniała [emoji23]

Cześć nie mam sił ostatnio czytać was..
2 dzień leżę z jelitowka.. Masakra czuje się jak w 1 trymestrze albo gorzej. 😅
Wszystko mnie na dodatek boli plecy, kolana...

Z pozytywnych rzeczy u mnie 21 tydz mała codziennie ok 7 daje o sobie znać i później czyje już ruchy po posiłkach i jak leże. Od razu mi lepiej jak czuje ze ja tam mam 😍

Życzę miłego dnia dla was
O to tak jak u nas , narazie ma synek i dzisiaj z rana męża brało, mam nadzieje ze mnie tym razem ominie, bo we wrześniu syn i ja mieliśmy mąż ocalał.
Zdrówka życzę. :)

Ja trafiłam w styczniu na forum ;) cieszę się że mogłam pomóc. Dr Janosz to super lekarz. Mąż też dowcipny elokwentny. Przyjechałam z bólem brzucha i mnie nie lekcewarzyl;) także nawet się tłumaczyć nie musiałam. Wizyta trochę dłużej trwała bo musiał wszystko poczytać i dopytać. ;)
Będzie dobrze. Teraz to już musi. ! A który tc obecnie Ciebie? (Jak pytałam to przepraszam ale w tym tygodniu mogę jedynie się podpisać, taki paraliz mozgowy mnie wziął. Nic nie pamiętam. Nie rozumiem o co mnie mąż prosi. A to duża zmiana bo to zawsze wszystko pamiętałam) 🙈
Skąd ja to znam , czasem to az się boję odezwać bo nie umiem zdania skleić poprawną polszczyzną, a na codzień jeszcze niemieckim trzeba operować to juz pewnie komicznie wygląda jak z kimś rozmawiam i muszę się tłumaczyć ze obecnie mam mały zasób słów bo mój mózg mysli kompletnie o czymś, a bardziej kimś innym :D

Skąd ja to znam , czasem to az się boję odezwać bo nie umiem zdania skleić poprawną polszczyzną, a na codzień jeszcze niemieckim trzeba operować to juz pewnie komicznie wygląda jak z kimś rozmawiam i muszę się tłumaczyć ze obecnie mam mały zasób słów bo mój mózg mysli kompletnie o czymś, a bardziej kimś innym :D

Ja odkąd jestem w ciąży, to czuje się jakbym nie miała mózgu. Ciagle czegoś zapominam, zacznę coś mówić i nie mogę skończyć. Nawet nie wiecie ile mnie czasem kosztuje napisania wiadomości na forum [emoji23]

reklama
Do góry