Ewa konewa
Zaciekawiona BB
Lilka super , ja dziś 16+3 i wciąż czekam na ruchy. Coś tam biby czasem poczuje ale nie mam pewności.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To moja pierwsza ciąża i poczułam ruchy Malutkiej w 20t, i to tylko raz jedyny, wiec spokojnie czekam na kolejneU mnie 16+4 i dalej nic. Pocieszam się,że przy pierwszej ciąży te pierwsze ruchy pojawiają się później..
To więzadła macicy się rozciągają, tak ma być najgorzej jak złapie ból przy kichnięciu albo przy zmianie boku w środku nocyMi kręgosłup nie dokucza za to od czasu do czasu mam kłucia w dole brzucha, w pachwinach jakby ktoś mi szpilkę wbijał
Taaak ja jakieś pierwsze pękanie babelkow czułam w 16 tyg , ale tak naprawdę dzidzie to w 20 tyg ciazy i bylam naprawde szczupła, mimo to nic nie czulamU mnie 16+4 i dalej nic. Pocieszam się,że przy pierwszej ciąży te pierwsze ruchy pojawiają się później..
Taaak ja jakieś pierwsze pękanie babelkow czułam w 16 tyg , ale tak naprawdę dzidzie to w 20 tyg ciazy i bylam naprawde szczupła, mimo to nic nie czulam
Chodziłam do dr Janosz (co za pamięć!!! ) bo od stycznia idzie na l4 bo w lutym rodzi teraz chodzę do jej męża. Bardzo fajny ginekolog A co u Ciebie ? Przybliż sprawęI pewnie dlatego mialam wrazenie ze jestes tu Ja tam podczytuje watek o ktorym mowisz, ale ciezko mi byc ze wszystkimi na biezaco plus byc aktywną wszedzie. Chodzisz do dr Janosz dobrze kojarzę?
Tez najblizsza wizyte mam juz u jej męża, dobrze slyszec ze fajny bo sie troche bałam jak to będzie Trafiłam na BB po poronieniu w maju, uslyszalam tu wiele cieplych i potrzebnych mi slow miedzy innymi od Ciebie stad pamiec! ) Do doktor Janosz trafilam po stracie bo tu w Waszych postach pojawiało się jej nazwisko, być może właśnie dzieki Tobie hehe. Jestem bardzo zadowolona i szczesliwa ze trafilam na BB!Chodziłam do dr Janosz (co za pamięć!!! ) bo od stycznia idzie na l4 bo w lutym rodzi teraz chodzę do jej męża. Bardzo fajny ginekolog A co u Ciebie ? Przybliż sprawę
Ps. Ja też nie nadążam za każdym forum