reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2020

[emoji847][emoji2960]
IMG_20191206_173946.jpeg
IMG_20191206_174012.jpeg

reklama
Hejka dziewczyny [emoji4][emoji177]
Słuchajcie ja dziś poczułam normalnie solidny dancing w moim brzusiu. [emoji85][emoji28] Nie wiem czy to możliwe, ale to na pewno nie były żadne jelita, ani nic innego haha
Prawie się popłakałam oczywiście, łzy w oczach i niesamowite emocje.
Mój prezent Mikołajkowy [emoji1766][emoji179]

Hejka dziewczyny [emoji4][emoji177]
Słuchajcie ja dziś poczułam normalnie solidny dancing w moim brzusiu. [emoji85][emoji28] Nie wiem czy to możliwe, ale to na pewno nie były żadne jelita, ani nic innego haha
Prawie się popłakałam oczywiście, łzy w oczach i niesamowite emocje.
Mój prezent Mikołajkowy [emoji1766][emoji179]
Gratulacje a który masz tc? Też bym już chciała poczuć kopniaczki na razie parę razy "coś mi się zadawało" ;)

Tydzień 16, wvzesniej coś mi się też tam wydawało, że się jakby przelewalo, ale dzisiaj już nie miałam wątpliwości. [emoji4][emoji177] Tylko że póki co, to tylko raz, koło południa [emoji85]
Gratulacje a który masz tc? Też bym już chciała poczuć kopniaczki na razie parę razy "coś mi się zadawało" ;)

reklama
No tosz to zupełnie inne badania [emoji849]
Przede wszystkim połówkowe jest obowiązkowe i jak sama nazwa wskazuje, wykonuje się je w połowie ciąży i jest ono jakby połączone z usg prenatalnym. Natomiast badania prenatalne nie są obowiązkowe (chyba że są wskazania) i wykonuje się je w każdym trymestrze.
tak, prenatalne tzn genetyczne 11-14tc, polowkowe jak napisałam.

Do góry