reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Majóweczki 2020

reklama
Ja mam wizytę w sobotę - 7.12.
Mam nadzieje, ze poznam wreszcie płeć 😊
Dziewczyny... gdy położę się na plecach, czasami w dolnej części brzucha mam takie lekkie, twarde wybulwienie, które się delikatnie rusza :) Czy możliwe, że to dzidziuś? Dodam, że jestem szczupła i mało widać mój brzuszek... To moja druga ciąża... Pierwsze dziecko urodziłam dokładnie 5 lat temu i nie pamiętam kiedy poczułam pierwsze ruchy 🙈🙈🙈

Ostatnia edycja:
Wizytę mam na 30 ale nauczona doświadczeniem, asekuracyjnie zarezerwowałam sobie jeszcze wizytę na 13 i 23 grudnia. Terminy pojawiają się o dzikich godzinach i szybko znikają(jak znikną termkny to znika też grafik więc nie mogę przyjść z partyzanta...). Jak nie będą potrzebne to odwołam 3dni wcześniej i na pewno jakaś pani będzie szczęśliwa

U mnie dziś 15+5 a wizyta za 2 dni :) :) co prawda w międzyczasie zaliczyłam tydzień w szpitalu gdzie robiono mi usg ale od wizyty u mojej Pani ginekolog mija już miesiąc, mam nadzieję że wszystko będzie ok a i może dowiem się jakiej płci jest moje bejbi.
Za wszystkie wizytujące trzymam kciuki 😊

U mnie dziś 15+5 a wizyta za 2 dni :) :) co prawda w międzyczasie zaliczyłam tydzień w szpitalu gdzie robiono mi usg ale od wizyty u mojej Pani ginekolog mija już miesiąc, mam nadzieję że wszystko będzie ok a i może dowiem się jakiej płci jest moje bejbi.
Za wszystkie wizytujące trzymam kciuki [emoji4]
Też w środę wizytuję ;)
My już znamy płeć, ale chciałabym się upewnić na tej wizycie, że dziewczynka jest dalej dziewczynką.

To ja nie sypiam bo mój 3latek ma ostanio faze na spanie z nami, nie wiem czy czuje ze mama bedzie miala dzidzie bo narazie mu nie mówiłam nic . I tak śpimy we 3 gdzie on się wyklada przeciez na całe łoże , a ja ciągle plecami do niego bo juz się zdazylo, że kopnął mnie w brzuch przez sen.
Ojj mój 2.5 latek nawet na siłę nie da się przenieść do naszego łóżka. W nocy spać nie mógł to go przynioslam do nas, darl się jak opętany że on chcę do swojego łóżeczka [emoji1787] musialam się z nim położyć w lozeczku 70x140 cm [emoji23] chyba mu w koncu nowe muszę kupić chociaż nie planowalam do maja [emoji1787]

Ojj mój 2.5 latek nawet na siłę nie da się przenieść do naszego łóżka. W nocy spać nie mógł to go przynioslam do nas, darl się jak opętany że on chcę do swojego łóżeczka [emoji1787] musialam się z nim położyć w lozeczku 70x140 cm [emoji23] chyba mu w koncu nowe muszę kupić chociaż nie planowalam do maja [emoji1787]
Ooooo zazdroszcze ☺ Moja 5latka usypia w swoim łóżku ale i tak nad ranem przechodzi do nas 🙈

reklama
Ja mam wizytę w sobotę - 7.12.
Mam nadzieje, ze poznam wreszcie płeć 😊
Dziewczyny... gdy położę się na plecach, czasami w dolnej części brzucha mam takie lekkie, twarde wybulwienie, które się delikatnie rusza :) Czy możliwe, że to dzidziuś? Dodam, że jestem szczupła i mało widać mój brzuszek... To moja druga ciąża... Pierwsze dziecko urodziłam dokładnie 5 lat temu i nie pamiętam kiedy poczułam pierwsze ruchy 🙈🙈🙈
Tak, ja mam to samo :)

Do góry