reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2020

Dzień dobry. Jakieś wizyty w tym tygodniu? Moja dopiero 30 grudnia więc chętnie poczytam co u was
U mnie wizyta teraz we czwartek i kojarzę, że kilka osób też ma w ten dzień :)

Pół nocy nie spałam, czuję się jak zombie. Wszystko przez ból kręgosłupa, nie mogłam się ułożyć wygodnie w łóżku. Kręgosłup dokucza mi od kilku dni sporadycznie, ale tej nocy to była jakaś kumulacja bólu. U mnie dziś 19t2d :)

reklama
Dzień dobry :)) my mamy wizytę tez w czwartek ;) czekam na potwierdzenie płci. Dzisiaj zabiegany dzien. Mlody na wycieczkę z przedszkola muszę zaraz mu spakować ubrania na zmianę. Pozniej jechac do jego lekarza o pozwolenie na wizyty u logopedy . Załatwić wlasnie logopede. Jechac mężowi odebrac papierek z biura pracy. Jeszcze tesc do nas wczoraj przyjechał na 2 tygodnie o mamo... idę robić kawę. Miłego dnia!

U mnie wizyta teraz we czwartek i kojarzę, że kilka osób też ma w ten dzień :)

Pół nocy nie spałam, czuję się jak zombie. Wszystko przez ból kręgosłupa, nie mogłam się ułożyć wygodnie w łóżku. Kręgosłup dokucza mi od kilku dni sporadycznie, ale tej nocy to była jakaś kumulacja bólu. U mnie dziś 19t2d :)
To ja nie sypiam bo mój 3latek ma ostanio faze na spanie z nami, nie wiem czy czuje ze mama bedzie miala dzidzie bo narazie mu nie mówiłam nic . I tak śpimy we 3 gdzie on się wyklada przeciez na całe łoże , a ja ciągle plecami do niego bo juz się zdazylo, że kopnął mnie w brzuch przez sen.

reklama
To ja nie sypiam bo mój 3latek ma ostanio faze na spanie z nami, nie wiem czy czuje ze mama bedzie miala dzidzie bo narazie mu nie mówiłam nic . I tak śpimy we 3 gdzie on się wyklada przeciez na całe łoże , a ja ciągle plecami do niego bo juz się zdazylo, że kopnął mnie w brzuch przez sen.
O losie, moja 3 latka też u nas koczuje, +2koty które zimą wracają jak bumerang co je wykopię z łóżka. Noc to jakaś wielka gra w tetris na łóżku...

Do góry