reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2020

reklama
Wynik z dziś to 2.28

Ok, rozumiem. Ja też tylko w ciąży mam problem . Tzn okazało się,ze teraz jak nie zachodzilam to miałam ponad 3 i lekarka powiedziała,że przy tak wysokim poziomie to marne szanse. Zaczęłam brać leki i zaskoczyło. Ja dzisiaj miałam badanie ale już od 3 miesięcy biorę A lekarka zwiększyła mi w ciąży dawkę.

Ja dzisiaj zrobiłam betę. Jutro rano będzie wiadomo co tam się dzieje. Chociaż po tygodniu liczyć przyrost to tak trochę się mija z celem :D ale przynajmniej będę wiedziała czy mam się na co nastawiać czy raczej czekać na zakończenie tematu

Ok, rozumiem. Ja też tylko w ciąży mam problem . Tzn okazało się,ze teraz jak nie zachodzilam to miałam ponad 3 i lekarka powiedziała,że przy tak wysokim poziomie to marne szanse. Zaczęłam brać leki i zaskoczyło. Ja dzisiaj miałam badanie ale już od 3 miesięcy biorę A lekarka zwiększyła mi w ciąży dawkę.
I jaki wynik masz na tą chwilę?

Ja zaliczyłam wpadkę przy TSH na początku ciąży 7 więc wszystko jest możliwe. W sensie na przyszłość jak ktoś się załamie swoim TSH to nie ma co tracić nadziei :)

reklama
Ja zaliczyłam wpadkę przy TSH na początku ciąży 7 więc wszystko jest możliwe. W sensie na przyszłość jak ktoś się załamie swoim TSH to nie ma co tracić nadziei :)
No zajść można nawet przy wyniku 10 czy wyzszym, ale potem często te ciąże są ronione gdy kobiety nie wiedza, że mają tak wysokie tsh i trafia na kiepskiego lekarza, który nie zleci badania tsh

Ostatnia edycja:
Do góry