Jutro lekarzowi na wejściu zapowiem, że bez recepty na lek na tarczyce nie wyjdę
A jaką masz tarczycę? Wybacz że nie doczytałam wcześniej ale trochę na skrobałyście
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jutro lekarzowi na wejściu zapowiem, że bez recepty na lek na tarczyce nie wyjdę
Wynik z dziś to 2.28A jaką masz tarczycę? Wybacz że nie doczytałam wcześniej ale trochę na skrobałyście
Wynik z dziś to 2.28
Ja też dziś wizyta [emoji2957] trzymajcie kciuki
Wynik z dziś to 2.28
I jaki wynik masz na tą chwilę?Ok, rozumiem. Ja też tylko w ciąży mam problem . Tzn okazało się,ze teraz jak nie zachodzilam to miałam ponad 3 i lekarka powiedziała,że przy tak wysokim poziomie to marne szanse. Zaczęłam brać leki i zaskoczyło. Ja dzisiaj miałam badanie ale już od 3 miesięcy biorę A lekarka zwiększyła mi w ciąży dawkę.
Ja zaliczyłam wpadkę przy TSH na początku ciąży 7 więc wszystko jest możliwe. W sensie na przyszłość jak ktoś się załamie swoim TSH to nie ma co tracić nadzieiOk, rozumiem. Ja też tylko w ciąży mam problem . Tzn okazało się,ze teraz jak nie zachodzilam to miałam ponad 3 i lekarka powiedziała,że przy tak wysokim poziomie to marne szanse. Zaczęłam brać leki i zaskoczyło. Ja dzisiaj miałam badanie ale już od 3 miesięcy biorę A lekarka zwiększyła mi w ciąży dawkę.
Ja to wiem. Lekarz tezW mojej ocenie to bez dwóch zdań powinnaś dostać lek na obniżenie TSH
No zajść można nawet przy wyniku 10 czy wyzszym, ale potem często te ciąże są ronione gdy kobiety nie wiedza, że mają tak wysokie tsh i trafia na kiepskiego lekarza, który nie zleci badania tshJa zaliczyłam wpadkę przy TSH na początku ciąży 7 więc wszystko jest możliwe. W sensie na przyszłość jak ktoś się załamie swoim TSH to nie ma co tracić nadziei