reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2020

reklama
Wynik z dziś to 2.28

Ok, rozumiem. Ja też tylko w ciąży mam problem . Tzn okazało się,ze teraz jak nie zachodzilam to miałam ponad 3 i lekarka powiedziała,że przy tak wysokim poziomie to marne szanse. Zaczęłam brać leki i zaskoczyło. Ja dzisiaj miałam badanie ale już od 3 miesięcy biorę A lekarka zwiększyła mi w ciąży dawkę.

Ja dzisiaj zrobiłam betę. Jutro rano będzie wiadomo co tam się dzieje. Chociaż po tygodniu liczyć przyrost to tak trochę się mija z celem :D ale przynajmniej będę wiedziała czy mam się na co nastawiać czy raczej czekać na zakończenie tematu

Ok, rozumiem. Ja też tylko w ciąży mam problem . Tzn okazało się,ze teraz jak nie zachodzilam to miałam ponad 3 i lekarka powiedziała,że przy tak wysokim poziomie to marne szanse. Zaczęłam brać leki i zaskoczyło. Ja dzisiaj miałam badanie ale już od 3 miesięcy biorę A lekarka zwiększyła mi w ciąży dawkę.
I jaki wynik masz na tą chwilę?

Ja zaliczyłam wpadkę przy TSH na początku ciąży 7 więc wszystko jest możliwe. W sensie na przyszłość jak ktoś się załamie swoim TSH to nie ma co tracić nadziei :)

reklama
Ja zaliczyłam wpadkę przy TSH na początku ciąży 7 więc wszystko jest możliwe. W sensie na przyszłość jak ktoś się załamie swoim TSH to nie ma co tracić nadziei :)
No zajść można nawet przy wyniku 10 czy wyzszym, ale potem często te ciąże są ronione gdy kobiety nie wiedza, że mają tak wysokie tsh i trafia na kiepskiego lekarza, który nie zleci badania tsh

Ostatnia edycja:
Do góry