reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2020

reklama
Mam pytanko. Czy dupek jest na receptę? Bo brałam go kiedyś i nie pamietam. No i wyszedł mi progesteron 27,2. Jakby się obniżył bo był 37,7. No ale wiadomo żeby mieć pogląd pasowałoby trzy dni z rzędu. Niemniej jestem w 5 tc żadnych boli nic a normy laboratoryjne od 2,8 -146. Myślicie ze powinnam brać dupka? Do tego beta powyżej 2000.

Dodam ze wizytę mam w czwartek a moj gin telefonicznie przy 37 stwierdził ze na początku progesteron lubi być niższy. A właśnie to na początku jest najbardziej potrzebny. No i nie wiem. Progesteron niby nie zaszkodzi ale czekać na wizytę czy zacząć brać?

@Luxuorius Teraz to już wiem ale w 1 ciąży nie miałam o tym pojęcia. Dopiero jak zmieniłam giną to był zdziwiony,że nie robiłam ten i kazał szybko zrobić-dlatego tym razem sama poszłam szybciej :)

@Asiczek84 dzieki za polecenie :) będę patrzeć. my też zawsze porządne buty- te niestety trzeba co roku nowe kupować A kombinezon do tej pory zawsze na 2 lata nam starczał

Mam pytanko. Czy dupek jest na receptę? Bo brałam go kiedyś i nie pamietam. No i wyszedł mi progesteron 27,2. Jakby się obniżył bo był 37,7. No ale wiadomo żeby mieć pogląd pasowałoby trzy dni z rzędu. Niemniej jestem w 5 tc żadnych boli nic a normy laboratoryjne od 2,8 -146. Myślicie ze powinnam brać dupka? Do tego beta powyżej 2000.
Tak, na recepte

reklama
@Luxuorius Teraz to już wiem ale w 1 ciąży nie miałam o tym pojęcia. Dopiero jak zmieniłam giną to był zdziwiony,że nie robiłam ten i kazał szybko zrobić-dlatego tym razem sama poszłam szybciej :)

@Asiczek84 dzieki za polecenie :) będę patrzeć. my też zawsze porządne buty- te niestety trzeba co roku nowe kupować A kombinezon do tej pory zawsze na 2 lata nam starczał
Wiele kobiet o tym nie wie i traci ciąże często przez wysokie tsh, które dodatkowo rośnie w ciazy

Do góry