A który to tydzień? I dlaczego miałoby cis być nie tak. Przez tych lekarzy nakręcone jesteśmy okrutnie. Ja jestem kłębkiem nerwów a każdy wie ze stres to najgorsze co możemy sobie zrobić.Ja dzisiaj zrobiłam betę. Jutro rano będzie wiadomo co tam się dzieje. Chociaż po tygodniu liczyć przyrost to tak trochę się mija z celem ale przynajmniej będę wiedziała czy mam się na co nastawiać czy raczej czekać na zakończenie tematu
reklama
I jaki wynik masz na tą chwilę?
1.070 . Dawkę hormonu mam 50, raz w tygodniu 75
Ja zaliczyłam wpadkę przy TSH na początku ciąży 7 więc wszystko jest możliwe. W sensie na przyszłość jak ktoś się załamie swoim TSH to nie ma co tracić nadziei
pewnie też co lekarz to inna opinia , ważne,że nam się udało)
AniaSkrzat1
Fanka BB :)
Cześć dziewczyny, ale naskrobalyscie od rana , ja dopiero usiadłam na pupie za przeproszeniem. Od rana w pracy, później załatwianie spraw, zakupy, obiad, padam na twarz już dzisiaj. U mnie z OM 5+4 na USG pójdę dopiero w przyszłym tygodniu, na spokojnie. Po majowym poronienia staram się na chłodno podchodzić do tematu-tak sobie przynajmniej wmawiam.
Ja kupowałam w lidlu bo i tak na dłużej niż sezon nie wystarczały. Ale jakościowo bardzo dobre.Dziewczyny. Ja mam pytanie nie medyczne. Gdzie kupujecie dzieciom kombinezony na zimę?
Bardzo ładny wynik1.070 . Dawkę hormonu mam 50, raz w tygodniu 75
Ja kupowałam w lidlu bo i tak na dłużej niż sezon nie wystarczały. Ale jakościowo bardzo dobre.
A jak z nieprzemakalnoscia i ochrona od zimna?
reklama
Bardzo ładny wynik
Pierwszy raz taki niski mam. Ale jestem spokojna bo w 1 ciąży zaczęłam brać leki dopiero w połowie ( 1 lekarz był taki,że szkoda gadać) i się stresowalam czy wszystko będzie ok
Podziel się: