Kiniawk
Fanka BB :)
Kiedy wynik?? Trzymam mocno kciuki zaciśnięte!Ja mam zd 1:212 i robiłam amnio. Czekam na wynik.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kiedy wynik?? Trzymam mocno kciuki zaciśnięte!Ja mam zd 1:212 i robiłam amnio. Czekam na wynik.
To czekam na wynik, mocno ściskam kciuki !!!Tak m, skorygowany. Usg bardzo dobrze, białko pappa bardzo niskie. Jestem dobrej myśli, bo usg Ok. Nerwy jednak są.
Wiem, wiem. No nic, troche odpuscilam stres, bo w niczym to nie pomaga. W czwartek bede w Polsce, zobacze sie z lekarzem i zobaczymy co powie.
Ja coś czytałam u mamyginekolog,że od któregoś momentu ciąży już się nie podaje długości dziecka tylko wagę
Ja mam zd 1:212 i robiłam amnio. Czekam na wynik.
Mi w zeszła niedzielę w szpitalu zwazyl już lekarz a to był 15 tydzień tak chyba chciał pomierzyc.Tak to po ok 20tyg. Bo już calego dzidziusia nie mozna zobaczyć w obrazie usg. Ginekolog Nam mówiła bo mój ostatnio dopytywał o wymiary.
Tylko w UK amnio robia ponizej 1:150Ja mam zd 1:212 i robiłam amnio. Czekam na wynik.
Też mi doskwiera ból pleców,ale zwalam to na to, że muszę dużo leżećKochane bola was plecy czasami ??a so tego kluje jajnik przeważnie prawy nie mocno ale czuje go
Ja też sporo leze to moze to to hihTeż mi doskwiera ból pleców,ale zwalam to na to, że muszę dużo leżeć