reklama
AniaSkrzat1
Fanka BB :)
Nie zgłaszałem się absolutnie nie mam jakiś obiekcji co do mojego braku tam.... Tak tylko głośno myślę, że pustawo i smutawoA czemu Ciebie nie ma na wątku zamkniętym? Przecież udzielasz się już od dawna na forum
Każdy korzysta z uroków ciepłej jesieniNie zgłaszałem się absolutnie nie mam jakiś obiekcji co do mojego braku tam.... Tak tylko głośno myślę, że pustawo i smutawo
Ja satelitarnie prowadzę budowe domu i właśnie ogarniam materiał
Pszczoła2020
Cześć udziela się i tam i tu. Nie mam czasu być 24/7 na forum, mam pracę, dziecko, znajomych, hobby. Tam jak przeczytam jakiś temat i chcę się do niego odnieść to odpisuję 10stron po tym jak wszyscy zmienili temat na inny. Nie ogarniam. Tutejsze cicho mi odpowiadaSłuchajcie, pomijając fakt że jest weekend to naprawdę cichutko się na grupie zrobiło myślałam że jak ruszy zamknięty to jednak dziewczyny w dalszym ciągu będą udzielać się też tutaj, no szkoda..
Lilka455
O to to , jestem tego samego zdania, jak tutaj były wszystkie dziewczyny czułam się jak igła w stogu siana, te strony rosły z minuty na minutę i mnie to przytlaczalo. Tutaj dokladnie mogę przeczytać wszystkie wiadomości w ciagu dani sobie przemyśle i wieczorem mam czas odpisać i bez problemu odnajduje wątek na który mam odpowiedź. To mi odpowiadaCześć udziela się i tam i tu. Nie mam czasu być 24/7 na forum, mam pracę, dziecko, znajomych, hobby. Tam jak przeczytam jakiś temat i chcę się do niego odnieść to odpisuję 10stron po tym jak wszyscy zmienili temat na inny. Nie ogarniam. Tutejsze cicho mi odpowiada
Ja dziś znalazlam moje wyniki pappa w stercie poczty i gazet. Moj szanowny mąż rzucił na stol i nawet mi nie powiedział że coś przyszło[emoji35]. Nawet nie wiem kiedy[emoji849]
A ja po kilka razy sprawdzalam skrzynkę...
No ale najważniejsze że wyniki sa dobre. Trisomia 13 i 18 ponad 1:20000 trisomia 21 1:13836
No ale najważniejsze że wyniki sa dobre. Trisomia 13 i 18 ponad 1:20000 trisomia 21 1:13836
Piękne wyniki, gratulacjeJa dziś znalazlam moje wyniki pappa w stercie poczty i gazet. Moj szanowny mąż rzucił na stol i nawet mi nie powiedział że coś przyszło[emoji35]. Nawet nie wiem kiedy[emoji849]
AniaSkrzat1
SuperJa dziś znalazlam moje wyniki pappa w stercie poczty i gazet. Moj szanowny mąż rzucił na stol i nawet mi nie powiedział że coś przyszło[emoji35]. Nawet nie wiem kiedy[emoji849]
Ja dziś znalazlam moje wyniki pappa w stercie poczty i gazet. Moj szanowny mąż rzucił na stol i nawet mi nie powiedział że coś przyszło[emoji35]. Nawet nie wiem kiedy[emoji849]
Super wyniki! Wspaniale
reklama
Pszczoła2020
Zrobiłam porządki w pokoju córki. Mam wyrzuty sumienia bo zrobiliśmy tam sobie trochę z mężem składzik i suszarnię. Wcale się nie dziwię że zabawki migrują do salonu... przesegregowałam zabawki na zupełnie zepsute, do oddania i do schowania dla maleństwa. To samo z książkami i pluszakami. Cały wielki karton rzeczy wybył! Całą resztę posegregowałam na półkach, zabawki z salonu wróciły do siebie. Jutro rzeczy dla maleństwa wiozę do mojej mamy- ma duży dom ale cały czas mówiła że nie da gratów do siebie przywozić ale od kiedy wie że jestem w ciąży to jej się odmieniło i nawet wczoraj pytała czy nie chcemy czegoś u niej przechować. No to idziemy za ciosem i jutro jedziemy z krzesełkiem do karmienia, koniem na biegunach, stoliczkiem edukacyjnym i kartonem rzeczy Nie wiem tylko co z pluszakami i książkami. Chyba też pojdą do babci póki nie znajdę im miejsca. Pluszaki można dać do przedszkola a ksiażki kiedys można było nadać w paczkomacie żeby były przekazane do bibliotek, szpitali i innych instytucji. Nie wiem, czy to jeszcze działa?
...a teraz leżę i umieram, spojenie łonowe mnie wykończy. Chyba za dużo skłonów i biegania z zabawkami
...a teraz leżę i umieram, spojenie łonowe mnie wykończy. Chyba za dużo skłonów i biegania z zabawkami
Podziel się: