reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Majóweczki 2020

reklama
Słuchajcie, pomijając fakt że jest weekend to naprawdę cichutko się na grupie zrobiło :hmm: myślałam że jak ruszy zamknięty to jednak dziewczyny w dalszym ciągu będą udzielać się też tutaj, no szkoda..
Cześć udziela się i tam i tu. Nie mam czasu być 24/7 na forum, mam pracę, dziecko, znajomych, hobby. Tam jak przeczytam jakiś temat i chcę się do niego odnieść to odpisuję 10stron po tym jak wszyscy zmienili temat na inny😂. Nie ogarniam. Tutejsze cicho mi odpowiada 😊

Cześć udziela się i tam i tu. Nie mam czasu być 24/7 na forum, mam pracę, dziecko, znajomych, hobby. Tam jak przeczytam jakiś temat i chcę się do niego odnieść to odpisuję 10stron po tym jak wszyscy zmienili temat na inny😂. Nie ogarniam. Tutejsze cicho mi odpowiada 😊
O to to , jestem tego samego zdania, jak tutaj były wszystkie dziewczyny czułam się jak igła w stogu siana, te strony rosły z minuty na minutę i mnie to przytlaczalo. Tutaj dokladnie mogę przeczytać wszystkie wiadomości w ciagu dani sobie przemyśle i wieczorem mam czas odpisać i bez problemu odnajduje wątek na który mam odpowiedź. To mi odpowiada :)

Ja dziś znalazlam moje wyniki pappa w stercie poczty i gazet. Moj szanowny mąż rzucił na stol i nawet mi nie powiedział że coś przyszło[emoji35]. Nawet nie wiem kiedy[emoji849]
A ja po kilka razy sprawdzalam skrzynkę...

No ale najważniejsze że wyniki sa dobre. Trisomia 13 i 18 ponad 1:20000 trisomia 21 1:13836

Ja dziś znalazlam moje wyniki pappa w stercie poczty i gazet. Moj szanowny mąż rzucił na stol i nawet mi nie powiedział że coś przyszło[emoji35]. Nawet nie wiem kiedy[emoji849]

No ale najważniejsze że wyniki sa dobre. Trisomia 13 i 18 ponad 1:20000 trisomia 21 1:13836
Piękne wyniki, gratulacje ☺️

Super :tak:

Super wyniki! Wspaniale :)

reklama
Zrobiłam porządki w pokoju córki. Mam wyrzuty sumienia bo zrobiliśmy tam sobie trochę z mężem składzik i suszarnię. Wcale się nie dziwię że zabawki migrują do salonu... przesegregowałam zabawki na zupełnie zepsute, do oddania i do schowania dla maleństwa. To samo z książkami i pluszakami. Cały wielki karton rzeczy wybył! Całą resztę posegregowałam na półkach, zabawki z salonu wróciły do siebie. Jutro rzeczy dla maleństwa wiozę do mojej mamy- ma duży dom ale cały czas mówiła że nie da gratów do siebie przywozić ale od kiedy wie że jestem w ciąży to jej się odmieniło i nawet wczoraj pytała czy nie chcemy czegoś u niej przechować. No to idziemy za ciosem i jutro jedziemy z krzesełkiem do karmienia, koniem na biegunach, stoliczkiem edukacyjnym i kartonem rzeczy😂 Nie wiem tylko co z pluszakami i książkami. Chyba też pojdą do babci póki nie znajdę im miejsca. Pluszaki można dać do przedszkola a ksiażki kiedys można było nadać w paczkomacie żeby były przekazane do bibliotek, szpitali i innych instytucji. Nie wiem, czy to jeszcze działa?
...a teraz leżę i umieram, spojenie łonowe mnie wykończy. Chyba za dużo skłonów i biegania z zabawkami

Do góry