reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Majóweczki 2020

reklama
No to bez przesady. Ja mam 36 prawie. Za miesiąc w sensie skoncze. Statystycznie tez kobiety młodsze częściej rodzą dzieci z wadami niż starsze a to z kolei pewnie wynika z profilaktyki. Bo ich się nie kieruje na dodatkowe badania prenatalne, chociaż pamietam ze w pierwszej ciąży a miałam wtedy 28 lat lekarz mi zalecił. Prywatnie ale zalecił.
Dlatego byłam zdziwiona tym tekstem o wieku :cool2: 2 ostatnie ciąże poronilam, i skoro to ma wpływ na statystyki to tłumacze sobie ze stąd gorszy wynik.. Staram się w to wierzyć

Hejka dziewczyny. :)
Ktoś tu u nas dzisiaj wizytuje? Ja się dziś nie wyspałam, głowa ćmi, właśnie ogarniam sobie kawkę i trzeba się za obiad wziąć. Co macie dobrego dzisiaj? Szukam inspiracji na jutro [emoji39]

Ktoś tu u nas dzisiaj wizytuje? Ja się dziś nie wyspałam, głowa ćmi, właśnie ogarniam sobie kawkę i trzeba się za obiad wziąć. Co macie dobrego dzisiaj? Szukam inspiracji na jutro [emoji39]
Hejo, ja jutro będę robic gulasz z wolowinki i placki ziemniaczane (typowa zachcianka moja bo na codzień nie jemy takich rzeczy, ale tak za mna chodzi ze zwariować mozna)
Sobote juz mam zrobioną, dziecię idzie spać o 12, mąż pracuje do 13 takze moze gdzies nam się uda wyjść na spacer u nas już otwarte swiateczne jarmarki :)))

Szczerze to jeszcze nie wiem, o 14 wychodzę z pracy to będę coś myśleć, może jakiś rodzinny obiad na mieście, bo nie chce mi się w garach siedzieć :cool2:

Nie miałam ani pappa ani wyliczania ryzyk i jakoś mi tego nie brakuje. Lekarz sprawdził crl, nt, kość, przepływy, powiedział że wszystko w normie to po co mi wiedza że 1/400 w tym przypadku może być nie w normie? Liczba wymyślona ale nawet 1/400 to nadal małe prawdopodobieństwo

Szczerze to jeszcze nie wiem, o 14 wychodzę z pracy to będę coś myśleć, może jakiś rodzinny obiad na mieście, bo nie chce mi się w garach siedzieć :cool2:
Uwielbiamy z mężem obiady na mieście. To nasza ulubiona forma spędzania czasu razem. Z powodu budowy domu chcieliśmy zrezygnować z restauracji ale po 2 miesiącach uznaliśmy że jakoś tak smutno i coś z tego życia musimy mieć 😉

Uwielbiamy z mężem obiady na mieście. To nasza ulubiona forma spędzania czasu razem. Z powodu budowy domu chcieliśmy zrezygnować z restauracji ale po 2 miesiącach uznaliśmy że jakoś tak smutno i coś z tego życia musimy mieć 😉
Haha też się pod tym podpisuję 😅 zawsze lubiłam wspólne wyjścia do restauracji a teraz jak jestem w ciąży na L4 to takie wyjścia są świetną okazją żeby się ładnie ubrać i wyszykować bo przy złym samopoczuciu to ostatnio bywało kiepsko z dbaniem o siebie..

reklama
Do góry