AniaSkrzat1
Fanka BB :)
Słuchajcie, pomijając fakt że jest weekend to naprawdę cichutko się na grupie zrobiło myślałam że jak ruszy zamknięty to jednak dziewczyny w dalszym ciągu będą udzielać się też tutaj, no szkoda..
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Uwielbiamy z mężem obiady na mieście. To nasza ulubiona forma spędzania czasu razem. Z powodu budowy domu chcieliśmy zrezygnować z restauracji ale po 2 miesiącach uznaliśmy że jakoś tak smutno i coś z tego życia musimy mieć [emoji6]
Słuchajcie, pomijając fakt że jest weekend to naprawdę cichutko się na grupie zrobiło myślałam że jak ruszy zamknięty to jednak dziewczyny w dalszym ciągu będą udzielać się też tutaj, no szkoda..
A co oglądasz?? Szukam inspiracji na wieczórCześć Dziewczyny
Ostatnie dni były ciężkie, totalnie nie chciało mi się siedzieć na internecie...
Wczoraj miałam USG 1 trymestru połączone z prenatalnymi. Test pappa robiłam tydzień temu, wczoraj usg, wszystko bardzo dobrze. Niesamowita ulga. Bajbik ślicznie rośnie, wszystko ma na miejscu, przepływy prawidłowe. Ryzyka trisomii wyszły bardzo niskie.
Teraz czekamy na polowkowe, gdzieś pod koniec grudnia mi wychodzi. Na razie można odpocząć
Taka ładna pogoda się zrobiła, a ja na zwolnieniu w domu... Ech. Dobrze, że Netflix istnieje, bo oszalalabym na chacie... Niestety muszę więcej leżeć, stąd zwolnienie już od 3 tygodni i chyba już tak będzie do końca..
Ostatnio po raz 10ty Teorie Wielkiego PodrywuA co oglądasz?? Szukam inspiracji na wieczór
Tego jeszcze nie oglądałam, dzięki.... Ja to jestem uzależniona jak to mówi mój Mąż ale w sumie od niedawna się tak wciągnęłamOstatnio po raz 10ty Teorie Wielkiego Podrywu
Jutro 3 sezon The Crown
Teoria jest dosyć specyficzna, ale uwielbiamTego jeszcze nie oglądałam, dzięki.... Ja to jestem uzależniona jak to mówi mój Mąż ale w sumie od niedawna się tak wciągnęłam
A czemu Ciebie nie ma na wątku zamkniętym? Przecież udzielasz się już od dawna na forumSłuchajcie, pomijając fakt że jest weekend to naprawdę cichutko się na grupie zrobiło myślałam że jak ruszy zamknięty to jednak dziewczyny w dalszym ciągu będą udzielać się też tutaj, no szkoda..