Z bólu. Uwierz, że tak to mnie w tej ciąży jeszcze nie mdlilo. Oddychać nie mogłam, dusilo mnie wszystko od środka.
O jezu... biedaku (((
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Z bólu. Uwierz, że tak to mnie w tej ciąży jeszcze nie mdlilo. Oddychać nie mogłam, dusilo mnie wszystko od środka.
Widzę, że weteranka ciążowa Ja staram się nie panikować i podchodzić do wszystkiego na spokojnie, ale nie umiem haha Jak tylko się dowiedziałam, że będę mamą (6.09) to cały mój świat się zmienił, ciągle myślę o maleństwie Musiałam niestety zrezygnować już z pracy, mimo, że planowałam pracować jeszcze minimum miesiąc. Dziwnie mi teraz tak siedząc w domu.
No w porównaniu do mnie weteranka hah. Ja to dzieci jedynie w pracy miałam Ale co do płci dziecka to też by się chłopiec przydał bo partner to jedyny chłop w domu, a bab aż 3 (ja i nasze 2 kotki) Współczuję poronienia, to musiała być ogromna trauma Ale dobrze, że się nie poddajecie trzymam kciuki za upragnionego chłopcaHa ha weteranka
Dobre [emoji23][emoji23][emoji23]
A serio? 1 ciąża lat temu 14...
2 lat temu 10 z hakiem
3 ciąża rok i parę dni
4 ciąża i poronienie zima tego roku... Niespodziewana i bardzo przykra i telepiaca mózg
5 teraz. Jak najbardziej świadomie. Szczęście i panika.
Ale trzymamy kciuki bo może będzie chłopiec????[emoji106][emoji106][emoji106][emoji106][emoji106]
W domu trzy córki. Nawet koty pokastrowane i jedyny chłop z "jajami" to mąż [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Dziewczęta! Jutro zaczynam 6 tydzień. Miałam już jedno usg na IP bo trochę panikowałam, ginka uważa, że ciąża wyglada jej na młodszą niż z terminu OM. Do mojego lekarza mam wizytę umówioną dopiero 9.10 czyli za ponad 2tygodnie, to będzie 8+2 z OM. Nie za późno? Jedyna inna opcja to tydzień wcześniej. Kiedy wy miałyście pierwszą wizytę?
Bidulko, trzymaj się dzielnie!Z bólu. Uwierz, że tak to mnie w tej ciąży jeszcze nie mdlilo. Oddychać nie mogłam, dusilo mnie wszystko od środka.
Ale super Baby a Ty wyglądasz jak starsza siostra!!A to my baby same he heZobacz załącznik 1025564
Jakie piękne kobietki <3A to my baby same he heZobacz załącznik 1025564