reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

Hej,

My dziś u teściów. Mąż porządkuje dalej naszą działkę. Zuzia wylatała się dzisiaj. Nawet nie miała czasu na jedzenie. Dobrze że łaskawym okiem na wieczorną kaszkę spojrzała.

Mamita - moja Zuzia dała czadu od poniedziałku do środy. I chyba górna trójka też jej idzie. No przynajmniej wiemy na co można zwalić ich marudzenie;-)

Oglądam Mam talent. Boszzzz niektórzy ludzie to wstudy za grosz nie mają:szok:

reklama
Dziubek na Owocobraniu nigdy nie byłam i jutro się też nie wybieram gdyż przewiduje na jutro całkowite załamanie nerwowe ( u siebie rzecz jasna).Może mnie zamkną w psychiatryku, może tylko w ciemnej piwnicy do przeczekania.

Cześć Kochane,

Wczoraj wieczorem czułam się już lepiej i łykałam kolejne leki z nadzieją, że rano obudzę się zdrowa, niestety tak się nie stało, dopadło mnie jakieś cholerstwo i nie chce puścić :no:

R wpadł na genialny pomysł i już o 9:00 wybył z Ami na cały dzień do swojej mamy, żebym mogła odpocząć i się wyleżeć w spokoju- kochany mężuś :-)

Ja już nie potrafię siedzieć sama, nawet jak chora jestem, więc włączyłam pranie, chciałam zabrać się za prasowanie, ale na to chyba nie będę miała sił :-(

Rozmawiałam dziś z Cosmo, macie pozdrowienia, będzie starała się założyć w krótce net, bo jak sama mówi kładzie się spać z nudów o 21:00, ogólnie u niej ok, dobrze im się mieszka w nowym miejscu, ale niestety wszyscy chorzy :-(

Buziaki, Miłego Dnia

Witam! JA spiesze sie z obiadem bo ma być Siostra z mężem na obiedzie a dowiedziałam sie o tym godzine temu...
Dotkass zdrowiej szybko i pozdrów Cosmo:tak:
Do wieczorka:-)

Witam
ale jestem slabiutka choc juz teraz to lepiej o niebo:baffled:wczoraj przyszly kolezanki i troszke wypilysmy:-ppotem dicho:-)poskakalysmy troche:tak:imieninowy wypad sie udal:tak:nozki bola bo dawno waziutkich butow nie mialy ,caly czas w klapkach a tu masz...:sorry:najgorsze ze na 4ta do pracki:no:boshhhhh oby szybko sie skonczylo dzis:sorry:
Dotkass zdrowiej szybko i przekaz Cosmo zeby sie nie dali chorobie.niech wraca do nas szybko:tak:
oki lece moze sie drzemne z pol poki Kondzik spi.acha rano do mnie przyszedl,zrobil papa i zamknal drzwi:-)moj kochany,dal mi pospac a siedzial z tatusiem,co prawda cich nie byli ale sam fakt:-)papa:-)

Dziewczynki, pozdrowię Cosmo przy najbliższej okazji :tak:. Pustki tu dziś straszne :no:, mam nadzieję, że się nie pochorowałyście, bo w moim otoczeniu wszystkich powoli łamie :baffled:

Nie mogę sobie znaleźć miejsca, R z Ami jeszcze nie ma, a ja zamiast odpoczywać, spać to ślęczę przed kompem i tv i nie mogę sobie znaleźć miejsca, boszzzzzz, jak jadę gdzieś z R i Ami zostaje z Mamcią to jakoś inaczej, ale jak siedzę w domu i jej nie ma taks trasznie pusto i brakuje mi jej strasznie, jak wróci to chyba zacałuję ją :tak:

hej, ja po 2 dniach na uczelni jestem wykonczona.:zawstydzona/y:A jutro do pracy:szok: no cóz......
Dotkass zdrówka życzę:tak:
Tak poza tym ok, tylko samochód coś mi szwankuje, więc muszę sie za to zabrać przez zimowymi dojazdami do pracy i na uczelnię,
Dzieciaki już śpią, więc idę się kąpać i do łóżeczka bo padam na pysk:baffled:
Dobrej nocki

Ja też życzę zdrówka wszystkim chorowitkom małym i dużym. Moja Iga też chodzi z gilem do pasa, mam nadzieję, że na tym się skończy. Ja czuję się fatalnie po wczorajszym wieczorku, jajko mnie boli, ogólnie kicha :sorry2:

Kangurka, jak będziesz miała zdjęcia piesów z modelkami, to wklej cosik :tak:

Apropos moderacji, można mianować jakiegoś wicemoderatora, który będzie działał właśnie podczas nieobecności Iwonki Co Wy na to?

Jestem za. Natomiast nie mieszam się do wyborów, bo ja tu tak na krótko tylko zaglądam :baffled:

Migocia, dostałam juz pierwsza fotkę, ale... nie jestem zachwycona :dry:
IMG_7582a.jpg

Na sesji była moja COCAINA (ta z ciętymi uszami) i BAMBINO (przeze mnie wyhodowany, mieszkający u mojej przyjaciółki), oraz moje szczenięta :-)))
Mają być inne zdjęcia - jak tylko pojawi się cos ciekawego to będę Was zamęczać ;-)

Za to mogę Wam pokazać jeszcze dwie strony z jesiennego'09 katalogu Barlinka (podłogi) - na sesję zaproszone były: BAMBINO i Bajka (suka która mieszka razem z Bambisiem).

barlinek2009_bambino2.jpg
barlinek_bambino2.jpg

barlinek2009_bambinobajka1.jpg
barlinek_bambinobajka1.JPG

A żeby było tak zupełnie medialnie, to dzisiaj w Gazecie Wyborczej znalazł się ARYSTOTELES + wyhodowany przeze mnie dog, który na stale mieszka we Francji a obecnie jest w Polsce.

Duma mnie rozpiera ze moje psie dzieci odnoszą sukcesy :happy:

Cześć Kochane,

Wczoraj wieczorem czułam się już lepiej i łykałam kolejne leki z nadzieją, że rano obudzę się zdrowa, niestety tak się nie stało, dopadło mnie jakieś cholerstwo i nie chce puścić :no:

Rozmawiałam dziś z Cosmo, macie pozdrowienia, będzie starała się założyć w krótce net, bo jak sama mówi kładzie się spać z nudów o 21:00, ogólnie u niej ok, dobrze im się mieszka w nowym miejscu, ale niestety wszyscy chorzy :-(

Doti zdrówka!!!!! Cosmo pozdrawiam gorąco i tez wysyłam życzenia zdrowienia :tak:

Ostatnia edycja:
reklama
hej dziewczyny

my nawet weekend fajnie spedzilismy.. w sobote bylismy w Parku na Akademi Zdrowego Rozwoju Pampersa.. fajnie bylo a dzis wybralismy sie za Miasto do mojej siostry zrobilismy grila i pojezdzilismy soebie na skuterku... :-):-):-) fajna taka maszynka kurcze przydalby mi sie do pracy zeby sobie takim pomiatac... hehehe

nie wiem czy Adasia dam jutro do zlobka bo jest zatkany zaczyna kaszlec i kipa mu juz leci..no i nie wiem... :baffled::baffled:

Do góry