Jestem za. Natomiast nie mieszam się do wyborów, bo ja tu tak na krótko tylko zaglądam
Migocia, dostałam juz pierwsza fotkę, ale... nie jestem zachwycona
Na sesji była moja COCAINA (ta z ciętymi uszami) i BAMBINO (przeze mnie wyhodowany, mieszkający u mojej przyjaciółki), oraz moje szczenięta :-)))
Mają być inne zdjęcia - jak tylko pojawi się cos ciekawego to będę Was zamęczać ;-)
Za to mogę Wam pokazać jeszcze dwie strony z jesiennego'09 katalogu Barlinka (podłogi) - na sesję zaproszone były: BAMBINO i Bajka (suka która mieszka razem z Bambisiem).
A żeby było tak zupełnie medialnie, to dzisiaj w Gazecie Wyborczej znalazł się ARYSTOTELES + wyhodowany przeze mnie dog, który na stale mieszka we Francji a obecnie jest w Polsce.
Duma mnie rozpiera ze moje psie dzieci odnoszą sukcesy
Doti zdrówka!!!!! Cosmo pozdrawiam gorąco i tez wysyłam życzenia zdrowienia
Nie mogę sie napatrzec na to drugie zdjęcie! Super:-):-)
hej dziewczyny
my nawet weekend fajnie spedzilismy.. w sobote bylismy w Parku na Akademi Zdrowego Rozwoju Pampersa.. fajnie bylo a dzis wybralismy sie za Miasto do mojej siostry zrobilismy grila i pojezdzilismy soebie na skuterku... :-):-):-) fajna taka maszynka kurcze przydalby mi sie do pracy zeby sobie takim pomiatac... hehehe
nie wiem czy Adasia dam jutro do zlobka bo jest zatkany zaczyna kaszlec i kipa mu juz leci..no i nie wiem...
lepiej niech zostanie w domu. U nas jak do żłobka czy przedszkola poślesz dziecko z katarem to juz afera