reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

Dzień Dobry,

Mój humorek dziś średnio- ni to kiepski ni to dobry, jakoś tak dziwnie :dry:

Migotka, to się mężuś naczeka :-D:-D:-D

cosmo, grill super :tak:...Kochana nie płacz, chociaż może czasem warto popłakać, bo lepiej się robi, szkoda tylko, że przy tym płaczu musisz tak cierpieć :-(

mamita, straszne...bardzo mocno ściskam

reklama
dzień dobry :tak:
Dotkass, szybciutko z szerokim uśmiechem złóż swojej Amelci życzenia imieninowe...
1269.jpg

Zwolinka, a Tobie wszystkiego najlepszego z okazji urodzinek...zajrzyj czasem do nas, a jeśli zaglądasz, to skrobnij coś...

Mamita, mam nadzieję, że neurolog sie mylił we wcześniejszych diagnozach i Zuzia szybciutko będzie mówić...uważajcie na siebie podczas drogi...a tacie duuuuużo zdrowia...trzymaj się kochana

Cosmo, przytulam Cię bardzo mocno...wszystko z Tobą TAK...

przyjazn.1235213462.enjtqolibevfap97n1g3nq1g46.jpeg

a ja mam dzisiaj dobry humorek, chociaż jutro czeka mnie wizyta na komisariacie policji...otóż w nocy z czwartku na piątek ktoś nam na parkingu przypierniczył w samochód i załatwił tylny lewy bok, tak, że aż drzwi się otworzyły i całą noc samochód stał na parkingu niezamknięty...nasz parking ma zakaz wjazdu pojazdów innych niż mieszkańców bloku, ale ktoś postanowił ten zakaz złamać...i gdy wracaliśmy z grilla (po opiciu nowego samochodu szwagierki) na parkingu na naszym miejscu stał obcy samochód, więc postawiłam autko w iinnym miejscu i coś mi podpowiadało, zeby zapamiętać nr rej., nie wiem czemu, ale naprawde czułam, ze muszę...no i w piątek okazało, się czemu :baffled: po pracy pojechałam na policję, zgłosić sprawę i szukali szukali, aż wczoraj po południu dzwoni do mnie policjant, ze jest samochód, jest sprawca i się przyznał...:tak: cieszę się, na razie tym, ze ktoś zostanie ukarany, bo nie wiem jeszce czy uda się całośc szkody ściągnąć z jego ubezpieczenia....

a ja mam dzisiaj dobry humorek, chociaż jutro czeka mnie wizyta na komisariacie policji...otóż w nocy z czwartku na piątek ktoś nam na parkingu przypierniczył w samochód i załatwił tylny lewy bok, tak, że aż drzwi się otworzyły i całą noc samochód stał na parkingu niezamknięty...nasz parking ma zakaz wjazdu pojazdów innych niż mieszkańców bloku, ale ktoś postanowił ten zakaz złamać...i gdy wracaliśmy z grilla (po opiciu nowego samochodu szwagierki) na parkingu na naszym miejscu stał obcy samochód, więc postawiłam autko w iinnym miejscu i coś mi podpowiadało, zeby zapamiętać nr rej., nie wiem czemu, ale naprawde czułam, ze muszę...no i w piątek okazało, się czemu :baffled: po pracy pojechałam na policję, zgłosić sprawę i szukali szukali, aż wczoraj po południu dzwoni do mnie policjant, ze jest samochód, jest sprawca i się przyznał...:tak: cieszę się, na razie tym, ze ktoś zostanie ukarany, bo nie wiem jeszce czy uda się całośc szkody ściągnąć z jego ubezpieczenia....

[/FONT]

Super, że tak się rozwiązała szybko sprawa :tak:

anusiasac dziękuję, male Amelcia nie ma dziś imienin :no: miała miesiąc temu...czyżbym źle wpisała w kalendarzu naszym :confused:
Dotkass, musze Ci się przyznać, ze sparwdziałm w 3 kalendarzach i nigdzie nie było dziś Amelii, ale imprezowy kalendarz majóweczek, mówi sam za siebie :-D

Bry... młody budził mi się w nocy z 5 razy i za każdym razem był bez pampersa :szok: spadał mu... ale się nie zesikał :-) no i 2 razy pobudka na jedzenie... ale i tak nie spałam więc różnicy mi to nie robi... miałam jechać dziś złożyć pozew o separację, ale... pojadę chyba za 3 tyg dopiero.. akty małżeństwa i uridzeń dzieci mam we Wro... musze się z kumpela umówić bo u niej w garażu przechowujemy wsjo... i znowu się wsjo odwlecze...:-(

Witajcie.

Mamita, mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze, zarówno z Zuzią jak i z Tatą.

Cosmo, ciężki masz teraz okres, ale my baby jesteśmy silne, chyba między innymi po to, by radzić sobie w takich sytuacjach.

Wczoraj Iga się wyszalała w parku, gdzie spotkałam się z Mm :-) Ania mały żywiołek :happy2: Ogólnie dziewczyny są super :-) Może jak Mm pozwoli, to wkleję jakieś wspólne zdjęcie na zamkniętym.

Dzień dobry, wpadam tylko na chwilę Was pozdrowić. Mam dziś dużo pracy i nie mogę zaglądać na BB, a gdybym się pojawiła, proszę mnie stanowczo wyprosić ;-)

reklama
anusiasac, już zmieniłam datę :tak:;-)

cosmo, będziesz miała czas, by albo przemyśleć jeszcze, albo dokładnie wszystko dopracować, czyli, wypisać co powiedzieć adwokatowi, w sądzie i co napisać w pozwie :tak:, a może dlatego los tak to odwleka, bo trzyma dla Ciebie coś w zanadrzu :-);-):tak:

Ola, na mnie nie licz, ja nie wypędzę :no: ;-):-p

Do góry