reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

Witajcie!

Beata, super, że skończyłaś studia. Ja nie wiem, czy po takiej przerwie dałabym radę się zmobilizować, dlatego musiałam iść od kopa.

Kwiateczek, a co to za syrop Kondzio bierze i jak długo ma brać? U nas też zęby jakoś krzywo idą, ale sama nie wiem, może mi się wydaje :confused:

Cosmo, współczuję alergii. Przerąbane musi być :dry:

Spałam dziś na nowym materacu. Jakoś dziwnie, nie mogę się przestawić. Tamten był ze sprężynami, taki z gatunku byle jakich, i jak jedno się w nocy obracało, to drugie podskakiwało. Teraz mamy lateksowy, jakoś tak dziwnie się zapadam w nim i nic nie podskakuje przy przekręceniu. Budziłam się co chwilę. Mam nadzieję, że się przyzwyczaję. Aaaa, i ciekawe jak się na nim będzie ten tego hehe :-D:sorry2: Oczywiście jak kiedyś najdzie mnie ochota, bo o to u mnie nie łatwo.

reklama

ja tez :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-Dswoja droga to u mnie tez nie latwo:sorry2:

Migotka,Kondzio ma dwa-Eurespal 2 razy dziennie-2.5ml i Ketotifen 1.5,l tylko rano do tego wieczorem 5 kropli Zyrtec-u mamy masc jeszcze protopic ale smarowac tylko miejscowo za potrzeba;-)raz uzylismy do tej pory:tak:
Ketotifen mamy brac od 3-6 miesiecy a reszte do wyczerpania:tak:eurespal sie konczy a zyrtec to w sumie nie wiem jak dlugo:dry::dry::dry::confused:zapomnialam:szok::szok::szok:powiedziala ze mam zywic jak do tej pory bo dobrze robie:tak::-)i ze duuuuzo przeszlismy:baffled:i szok ze nikt nie pomogl tutaj:confused:ale to dla wszystkich jest szokiem:sorry2:

oki lece obiad dokonczycc,z kosciolka wrocilismy i Kondzio padl przed domem(glodny op sniadaniu:no:)o 4ej kjolezanka z niby mezem ma przyjsc i synkiem 3 letnim:tak:Wykladamy basen to sie wykapia dzieciaki bo skwar:-)

Dzień Dobry- Wieczór,

Wczoraj byliśmy na grillu, ale głupio było mi patrzeć na te pyszności i nie móc skubnąć, w końcu doczekałam się na szaszłyki z piersi kurczaka z cebulką i łososia, w jak już miałam to na talerzu to wtrząchnęłam tego ogrom ;-):-p

Dziś mamy zaliczony basen- niestety kryty, ale i tak relaks dla ciała i umysłu był, lżej w portfelu się zrobiło, ale to norma, gdzie się nie ruszymy (a w okresie letnim co weekend gdzieś) to co najmniej 100 pęka :dry:, nie licząc paliwa, R dziś mnie pyta czy ma się tym martwić, ja optymistka żygająca tęczą odpowiedziałam, że nie, bo kiedy będzie tak żył jak nie teraz :confused::sorry2:

kwiateczek
, ja to chyba nie chciałabym mieć takiego pantoflarza, który wszystko by robił jak bym tego chciała :dry:, ja lubię niegrzecznych chłopców, tacy są najbardziej interesujący, ale nie do przesady, musi być w tym jakiś umiar, dlatego też uważam, że dla mnie mój R to ideał, taki jakiego potrzebuję do prawidłowego funkcjonowania, a funkcjonujemy tak razem (z kilkoma krótkimi przerwamy- zawsze tylko teoretycznymi, bo na seksik się spotykaliśmy ;-)) już prawie 13 lat (bez miesiąca) :-):-p

cosmo, Kochana współczuję alergi, to musi być okropne :baffled:, a co do grilla, superancko, że kupujesz, a jakiego w końcu??? takiego o którym gadałyśmy? co mi pokazywałaś? czy ten, który ja mam?

Migocia, oj mogłabyś dla dobra materaca przemóc się i wypróbować od razu :-p, w końcu jest na gwarancji jeszcze, więc musicie się wyrobić w tym czasie ;-):-p:-D:-D:-D, a kto wie, może się spodoba skoro taki silikonowy i cosik się odmieni ;-):-p:-D:-D:-D

cosmo, Kochana współczuję alergi, to musi być okropne :baffled:, a co do grilla, superancko, że kupujesz, a jakiego w końcu??? takiego o którym gadałyśmy? co mi pokazywałaś? czy ten, który ja mam?

żaden z nich... stwierdzilam że wolę jednak odkrytego bo w sumie na dworze na odkrytym sie robi i wybrałam sobie TAKI

Oj, bidny ten mój mąż, materac ma gwarancję na 25 lat!!! hahaha :-D:-D:-D
buhaha znowu sikam :-D:-D:-D:-D

Cześć Dziewczyny!
Oj, bidny ten mój mąż, materac ma gwarancję na 25 lat!!! hahaha :-D:-D:-D
hehe:-D:-D:-D Dobre! Ale ja tam bym pewnie wypróbowała odrazu:-):-):-)No może nie tyle ja co mój A. na pewno by spokoju nie dał:-p

Od rana nie mieliśmy netu. Po obiadku pojechaliśmy do Taty i tam :szok::szok::szok:
Lekarka powiedziała że tata może nie chodzić. Bo od tej wody która nagromadziła się w organizmie jest ucisk na mózgu i częściowy zanik mięśni. W ogóle dziwnie się zachowuje...
Chwilami nie wie co mówi. Chciał sobie żyły podciąć dzisiaj-:no:ktoś musi być z nim 24h

Byliśmy troszkę z Zuzką nad wodą, ale jakoś nie mam miru na nic. Jutro jedziemy do neurologa. Zobaczymy co powie. Ostatnio mówiła że Zuzia nie będzie mówić-ale chyba się myliła bo jednak coś tam gada-chociaż niewiele:baffled:

mamita biedna Ty jesteś, tyle niemiłych przeżyć... Tule mocno!

Dzięki.:zawstydzona/y:

kwiateczek a Kondzio ma stwierdzona alergię czy tylko podejrzewają? nasz lekarz rodzinny stwierdził że Zuzia też jest alergiczką i kazał dawać ketotifen. Powiedział ze na pewno jest uczulona na roztocza albo kurz. Dawałam tylko 2 m-ce bo wszyscy się dziwili na jakiej podstawie tak uważa. Zuzia miała długi czas katarek chyba ze 3 tyg. a on że to na pewno alergia:baffled:

reklama
Do góry