reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

reklama
Dotkass milo ze dostalas trafiony prezent:tak:bo ja to zawsze badyla jakiegos:baffled:latwizna:baffled:szkoda tylko ze dzisiaj sie resetowac musi:-D:-D:-DALE NIE MA TO JAK WIECZOR DLA SIEBIE:tak:
Mamita ale tato musial sie na cierpiec,biedny:no:

Kondzio szaleje przy Sopot festiwal:tak:tak dlugo nie tanczyl ze sie rozbujal:-D:-D:-D

oki lece ogladac tez:tak:milego wieczorku a tym co na weekend nie zajza milego wypoczynku:-)

Dotkass - zostawiasz ją samą w łóżeczku?
a prezent - sugestywny mocno;-)

Zdałam, zdałam, zdałam:-D:-D:-D jeszcze tylko obrona i koniec z tym!!!
Zacznę mieć czas też dla siebie:tak:

hej dziewczyny

ja dopiero teraz bo niestety od kad przyszlam z pracy to mialam co robic malego pobawic prasowania sterta i klotnia:-:)-( mowie wam jakies dziwne mam nerwy i to moglabym, rozniesc wszystko wokolo
a dzis kuba uspil mi dziecko o 17 spal do 19 i maly buszowal do teraz az padl a ja musialam razem z nim prasowac zjesc i wszystko a mezus polozyl sie w wyrku i na nic nie reagowal:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: a na weekend mam plany i musialam wysprzatac dom dzisiaj.... jutro sie zabieram i wyjezdzam zabieram malego i zostawiam telefon w domu:angry::angry::angry::tak::tak::tak::tak:

musze odpoczac od chlopa bo go niedlugo udusze:sorry2::sorry2:

Beata- obrona to pikuś! Stres niewspółmierny do zagrożenia bo to pikuś, pan Pikuś.Gratuluje kolejnego kroku.
Dotkass- najlepszego. Powiedzmy,ze to z serków homo jest, ze słodzikiem only, te owoce też z serka, bo nie z mięsa przecież
3493502622_4734da0c18.jpg

Na placu zabaw jak byłam, to Młody się żwirem zafascynował. Wydarłam go na siłę, doczyściłam, siebie przetarłam po łebkach i w drogę na zakupy. Byłam w Carrefourze, księgarni, bazarku warzywnym i jak zaszłam do banku to pani mówi" ale się gdzieś pani ubrudziła". Poleciała po lusterko i mokrą chusteczkę. Patrzę a ja jak górnik przodkowy. Nos, usta czoło czarne a na szyi po obydwu stronach małe czarne łapki:szok:.

Witam.
Dotkass przyjmij i ode mnie życzenia imieninowe (jeszcze zdążyłam). Wszystkiego najlepszego!!!

jo-anna-on, świetnie, że operacja Taty się udała, a z tym "ojcem dyrektorem" ale się uśmiałam :-D:-D:-D, co do komarów są w Mothercare są super bransoletki dla dzieci przeciw ugryzieniom komarów i kleszczom, kosztują 17 zł a naprawdę działają :tak:
Tzn czy się tak do końca udała to się okaże za jakiś czas, jak to oko będzie się zachowywało, jaki uszczerbek to odklejenie zostawi na wzroku. Ale jesteśmy dobrej myśli.
Dzięki za cynk w sprawie opaski antykomarowej, jak będę miała okazję to kupię.

Szopek ale się uśmiałam z tych małych czarnych łapek :-D. Ja podobnie wyglądam jak przyjdę ze spacerku po ulicy przed domem. A o Natalce i Ani nie wspomnę :sorry2:.

Jutro czeka mnie wieeeeeeeeeeelkie pakowanie. Mam nadzieję, że znajdęczas na bb :sorry2::blink:

Zuzka wieczorem zasypia sama w łóżeczku ale w dzien może byc zmeczona nie wiem jak i dopiero jak położe ja do wózka to zasypia:baffled: próbowałam prawie tydzien ja kłaść w dzien w łózeczku i nic. Nie spała cały dzień:szok:
O 17 zadzwoniła mama że z Tata gorzej. wsiadłam w auto i pojechałam-okazało się że podali mu za duzo insuliny i cukier spadł mu do 30mg:szok: teraz jest dobrze ale i tak ciesze sie że w miare szybko zajarzyli co jest grane i podali glukoze, inaczej mógłby wpaść w spiaczke:no::no:
Kończe zaprawy i ide do wyrka bo padam:confused:

się witam :-D

mamita bosz co za szpital powiesić ich wszystkich za 1 noge i niech se wiszą... za duzo insuliny gdzie oni mają łeb :-/

u nas taka mala biedronka, moje dziecię z kaszek to tylko Bobovita na dobranoc smaczny sen bananową albo Bebilon jabłkową czy tam owoce soczyste nigdy nie pamiętam (musze opakowanie widzieć) tych chusteczek dada nie lubię, ale się obkupię jak takie tanie :-D aaaa a w poniedziałek fajne skarpetki będą :tak:

Dotkass a Mothercare to nie tylko w UK? ja bym taką bransoletke kupiła bo moje dzieci pogryzione strasz nie a Michał nawet w uchu :szok:

reklama
Witajcie. Dzisiaj zajeżdża do nas teściowa z plackiem, a ja przecież słodkości nie jem :baffled: Jak ja to przeżyję :dry:
U nas nigdy nie było problemu z samodzielnym zasypianiem w łóżeczku, ani wieczorem ani w ciągu dnia. Doszło do tego, że to jedyne miejsce, gdzie zaśnie i jak jesteśmy cały dzień poza domem to nie śpi, bo w wózku nie zaśnie.
Na początku zasypiała na naszym łózku, potem nauczyłam ją w jej łóżeczku w naszym pokoju, a potem w swoim pokoju od pierwszej nocy spała bez problemu.

Dzisiaj przywożą nam materac - wczoraj kupiliśmy w ikei na raty 0% :-):-):-) Ten stary ma już sprężyny na wierzchu, które wwiercały się w me ciało :-D

Do góry