reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

Jak trafilłam do szpitala to zjechali mnie za to,ze nie mialam ze soba wyniku z bad grupy krwi.Myslalam,ze skoro moje wyniki wszystkie sa wpisywane do karty ciazy to to wystarczy ale jak widac niee.

reklama
Co do badan krwi to w wielu gazetach czytalam,ze jadac na porod trzeba miec ze soba wyniki z badan wazne 3mce czyli WR i HBS.

No to super, mam już z głowy, za godzinkę jadę po wyniki.

Lady
Mimo wszystko chyba już się zdecydowałam na Kamieńskiego i chyba tak już zostanie. :sorry2: Ja jadę na Karola Miarki dokłanie we wtorek, po świętach.

Jak trafilłam do szpitala to zjechali mnie za to,ze nie mialam ze soba wyniku z bad grupy krwi.Myslalam,ze skoro moje wyniki wszystkie sa wpisywane do karty ciazy to to wystarczy ale jak widac niee.
Własnie w większości szpitali trzeba mieć oryginał wyników grupy krwi, mimo wpisu do karty ciąży. Na szczęście nie posiałam nigdzie, :confused:

ja tez tak myslałam a PAni doktor powiedziała że w karte to sobie kazdy może wpisac co chce :baffled:
a jakbyu sie cos działo podczas porodu i musieli by podawac krew i okazało by sie że jest błedna podana ...to kaplica :baffled:
wiec trzeba miec wpiete to z labolatorium w książeczke :dry:

Przy porodzie trzeba mieć oryginał z grupy krwi. Zawsze się burzą jak się nie ma, a raczej lepiej nie podpadać na początku porodu bo mogą się później na nas odegrać jak my nie będziemy miały nic do powiedzenia i będziemy zdane na ich łaskę.:tak:

Przy porodzie trzeba mieć oryginał z grupy krwi. Zawsze się burzą jak się nie ma, a raczej lepiej nie podpadać na początku porodu bo mogą się później na nas odegrać jak my nie będziemy miały nic do powiedzenia i będziemy zdane na ich łaskę.:tak:

Czyli nie musi być "wczepiony" w książeczkę??

Kochane, ja tylko donoszę, iż my juz po odbiorze Maksa ze żłobka, lekarzu i Maksio śpi. Ma zapalenie ucha bidulek, bardzo płakał, dostał do uszka Dicortineff, dałam mu Nurofen bo temperatura rośnie. Chyba go rpzestało boleć i usnął, a ja muszę szybko popracować bo mam dużo pracy na jutro, a mąż we Włoszech :baffled::baffled: Więc zmykam z BB do roboty.
Całuski.

cześć dziewczyny,
u nas kiepsko...Maja też ma zapalenie ucha i marudzi strasznie, sąsiad zalał mi mieszkanie a dziś miałam robić przedpokój :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
na dworze tez kaplica...pada, wieje i gdzie prognozy o tej wiośnie w marcu:confused:
i humor mam tragiczny..........najchętneij to bym poszła spać

No, to dziewczynki trochę mnie pocieszyłyście z tymi psiakami w domu :-):-) Jakos ostatnio sporo osób mnie nastraszyło pytaniami w stylu: a co wy zrobicie z psem jak sie Mały pojawi... A to niekoniecznie musi byc problem.
A co do płaczu, to ja też płaczę z byle powodu. Nawet wtedy jak mój mężuś do mnie zadzwoni i wystarczy że powie mi , że mnie kocha to ja juz płaczę :szok: No i biedak juz sam nie wie jak ma ze mną rozmawiać ;) Najgorsze jest to że ja sama nie mogę nad tym zapanować...
A właśnie wróciłam z małych zakupów, no i jak zwykle nie mogłam sie powstrzymać i znowu kupiłam mojemu pisiorkowi kilka ubranek i jak na nie patrzę ..... to znowu mi się chce płakać. Ech.... kobiety...

reklama
W ogole dziwna teoria że psy nalezy wyrzucic z domu jak sie dziecko pojawi w koncu to nie sa potwory i jak ludzie z nimi normalnie postepuja i zdrowo okazuja troske to na pewno nic nie powinny zrobic Poza tym jak sie na nie zdecydowaqło to sie powinno byc za nie odpowiedzialne .

ja mialam robione to HBs i WR na poczatku a teraz babka jeszcze nie zleciła ale jak mowicie ze wazne 3 miesiace to teraz tez trzeba zrobic kurcze jak sie ich nie pilnuje to zapominaja o najwazniejszych rzewczach... A to HBs to to samo co HBsAg?

Do góry