reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

Dotkass jak ja uwielbiam przemeblowywac! Poprostu zycie bez przemeblowan dla mnie by bylo nudne a lubie zmiany i nie koniecznie trzeba do tego nowych mebli bo wystarczy wlasnie po przestawiac a wyglad mieszkanka juz jest calkiem inny :) Ja co jakis czas cos przestawiam

reklama
hejj..

u mnie dzis pozytywnie, wreszcie sie dorobilam karniszy :tak: :-D kupione juz z miesiac temu :rofl2: u nas wszystko musi dojrzec, hehe.. ;-) juz sie nie moge doczekac, jak zawiesze zaslonki wreszcie, szczegolnie w pokoiku dzieciecym :-) juz bedzie niemal gotowy wtedy!!

ale z gorszych niusow, to strasznie mi slabo od kilku godzin.. nigdy nie mdlalam, wiec nie wiem, jak to jest.. ale mam uczucie jakbym sie upila okrutnie, miekkie nogi, rece, calkowita bezsilnosc, serce mi wali.. i zawroty glowy :-(
malego juz uspilismy, zebym mogla polezec troche.. ale maz zaraz wychodzi do znajomych na dluzsza pewnie chwile :-( mam nadzieje, ze nie zaslabne.
miala ktoras tak?

pozdrawiam wieczornie :-)

Ola, to fajnie że mąż się zmienił, oby to nie było chwilowe, trzymam kciuki, bo zasługujesz na dobrego mężczyznę u swojego boku.

Natala, świetne wiadomosci, aż się ciepło na serduszku robi...;-)

Ja już zmeczona jestem, kupiliśmy łóżeczko i materacyk, jestem taka zadowolona. Nie miałam serca, żeby zagonić J do składania, bo zmeczony po pracy. No i jak się udzielał przy wyborze łóżeczka...normalnie szok. Kochany jest.
A w przyszłym tygodniu jeszcze komoda i nosidełko i finito!

Aenye moze zmierz sobie cisnienie albo najlepiej idz do lekarza.Ja wiele razy w zyciu mdlalam i tez mi bylo slabo i serce strasznie walilo a pozniej odlot i kilka minut wyjete z zycia.Najlepiej nie zostawaj dzis sama w domu.

Aenye moze zmierz sobie cisnienie albo najlepiej idz do lekarza.Ja wiele razy w zyciu mdlalam i tez mi bylo slabo i serce strasznie walilo a pozniej odlot i kilka minut wyjete z zycia.Najlepiej nie zostawaj dzis sama w domu.
MM ma rację, zgadzam się w 100%.

kurcze, nie mam cisnieniomierza.
maz juz poszedl, ale jestesmy w kontakcie.
teraz sobie leze, allegruje i po szklance coli (matko, ostatnio nie moge sie opanowac, nigdy nie przepadalam, a teraz - codziennie musze wypic, a najlepiej zagryzc jeszcze Pawelkiem :-D) jest duzo lepiej. chyba najgorsze minelo :-)
ale dziekuje za troske! :tak:

Natalko, ciesze sie, ze z Sonia wszystko ok :-) powiem ci, ze moja siostra ma tak na imie!! :tak: Sonie bardzo bojowe i charakterne kobitki, to mala szybko da wam znac o swojej sile :-) :-D

Aenye mi w takich chwilach pomagalo wypicie zimnej wody mineralne,zjedzenie czegos slodkiego i najlepiej zimne orzezwiajace powietrze a nawet chwilowe uczucie zimna.Miej telefon pod reka.Mam nadzieje,ze nic zlego sie nie bedzie dzialo.Trzymaj sie dzielnie :)

dzieki! mi ostatnio bardzo czesto robi sie strasznie duszno, nie moge nabrac powietrza. i tez pomaga wychlodzenie, swieze powietrze :tak: i picie ;-)
mysle, ze to przez ten moj wielki brzuch, ucisk na przepone, zmniejszona objetosc pluc itp. z Filipkiem mialam kilka takich jazd, ale pod samiutenki koniec. ale przed porodem F. mialam taki brzuch, jak mam juz teraz :-(
nie wiem, naprawde, jak bede wygladac i czuc sie za dwa miesiace :-( az mi sie plakac chce czasem.
hehe, znaczy, za dwa to moze juz bede po ;-) wiecie, o co mi chodzi..

Natalko ja też się ciesze ,że mogłaś wrócić do domku i z mała lepiej ,
ja po dzisiejszych zakupach padam a i w bodbruszu mnie cos pobolewa jakbym miala zaraz okres dostac i uda bola -rety u nas na majówkach codziennie jakies bóle ,skoki cisnienia i szpitale nie daj boże ...:no::no:
Tak juz chyba jest w tych ostatnich miesiącach zawsze musi cos dolegac .
Ja zaraz znikam do wyrka się położyc tak mnie nogi bola ,aż mdleją...:hmm:dziwnie sie czuje .W niedziele mamy zamiar jechac na zakupy i może razem wybierzemy łóżeczko i wózek dla dzidzi najważniejsze rzeczy

DOBREJ NOCKA PAPA

reklama
bosz, dziewczynki, alez ja wam zazdroszcze zakupow wozkowych! u nas nie ma szans, bede musiala jezdzic tym, co mamy. ale nie lubie go, juz mi sie nie podoba ;-) i marze o nowym. moze jakbym w totka wygrala.. :-p

wozki to strasznie ciezki temat, nawet, gdybym miala kupowac, to nie wiedzialabym, jaki :-D czy pojedynczy, czy podwojny.. ;-) przynajmniej nie mam problemu!

ale chcialabym miec mimo wszystko :rofl2:

Do góry