reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2008

reklama
Witam Was Kochane ponownie :-)
A więc jak wiecie dzis byłam na badankach :-)
Będziemy mieli CÓRECZKĘ :-)
Jestesmy mega szczęsliwi, jeszcze nie wybralismy imienia ale teraz bedziemy miec duzo czasu. Maleńka jest zdrowa, dokładnie przebadana i pomierzona z kazdej strony, byłam tam z moim mężem, był pod takim wrazeniem ze az go zatkało.
Mam zdjęcia i filmik, jutro wkleje na odpowiednim wątku.
Odezwie sie jutro, dzis ide jeszcze sie poprzytulac do męża bo jutro juz jedzie znowu do pracy:-(
Pozdrawiam:*

Gratuluje córeczki Aniusia :-)

girl najwazniejsze ze sie uspokoilas i wiesz co jest odpoczywaj i uwazaj na siebie :happy2:

madamagda ale fajne uczucie ze sie swinstwo rzucilo co :-) ja dzis bylam u sasiadki i jej kuzynka tez ma termin na maj ale jak siedziala to jeden za drugim palila strasznie nawet nie probuje ograniczac wogole w szoku bylam jak ja zobaczylam jak wyciaga jeden za drugim popijajac czarna kawe :baffled::baffled::baffled:

Iwonka dzis u mnie byla znajomej corcia skonczy trzy latka w sierpniu i tez taka buzka kiteczki jak Twoja niunia, akurat byl Twoj post i bylo zdjecie Vanessy (sorki jesli z bledem napisalam )widac a mala Rozalka tak " ooo Rozalka " ja sie zaczelam smiac i mowie to nie Ty tylko inna dzidzia fajna a ona " noom "

Polka ja spie jak mi wygodnie, moj M tez mi cos wspominal o lewym boku ale ja sie klade jak mi wygodnie, czasami klade poduszke pod bok sobie zeby brzusio nie wisial i jakos lzej mi wtedy, a o co chodzi z tym lewym bokiem moj M cos wspominal o krazeniu ale on chyba sam dokladnie niewie czemu tak :-)

dziewczyny ja od wczoraj mam takie dziwne uczucie w brzuszku jakbym bańki puszczała :tak: i nieraz mam takie uczucie też w pochwie :confused: czy to może być coś groźnego?? miała któraś z Was tak :dry::szok:

cfcgirl - kamień spadł mi z serca:-) dobrze że z Marysią wszystko dobrze ;-):tak:

madamagda - nio to gratualcje roczku :-)

anusia80 - gratulacje córeczki :tak: to jednak p[rzewaga dziewczynek na maju ;-)

buziaczki dla Was :-) i dobranoc idę się położyć bo mały strasznie szaleje ;-);-) do jutra :tak:

tolka ja czasami tak mam w brzuchu tez sie zastanawialam co to nawet jakby sie woda przelewala ozne odglosy, w ksiazce " bedziemy rodzicami" wyczyalalam ze lozysko wydaje z siebie "bylgoczacy dzwiek" (tak bylo w ksiazce) i ten dzwiek jest slyszalny dla dziecka niewiem moze dla nas tez :-)

Wiktoria - trochę Mnie pocieszyłaś tym postem :tak: a teraz jak tak siedzę to wydaje Mi się że to dzieciaczek tak szaleje jeśli chodzi o brzuszek ;-) ale zastanawia Mnie to w pochwie :confused: takie to dziwne :szok: boje się żeby to nie skurcze czy coś :shocked2::baffled:

reklama
mi czasem ciezko odruznic czy to mly szalej ale przyloze reke do brzusia poslucham i wiem czy to on czy nie a co do tzw powietrza w pochwie ,,,,, przydalby sie watek zamkniety czytalam w gazecie ze jak kobieta podczas stosunku moze sie zebrac powietrze w pochwie i jak kobieta zmieni pozycje to moze byc cos w rodzaju dzwieku wypuszczanego powietrza......

Do góry