reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Majóweczki 2008

reklama
Amelcia chyba mi się "rozkłada", czerwone poliki, przeszklone oczka, osowiała siedzi :-( zaraz jej witaminki jakieś zaaplikuję i może uda się zatrzymać pod kocykiem

Uuu dotkass niedobrze ale moze szybka interwencja i bedzie ok.. My dopiero co przeszlismy 3 dni wymiotow.. Ogolnie ledwie wicdze mam ochote walnac sie spac ale nie mam jak:/
Jak dla mnie to moglabys zrobic ten test bylabys pewna i my spokojniejsze bo ja to sie juz wkrecilam w to czy jestes czy nie;)

kamilka, hehehe...nastaw się bardziej, że nie, bo znając moje szczęście to pewnie zwyczajnie się spóźnia, ostatnio torchę problemów mam, więc może wpływ stresu...jak tylko zrobię test napewno Was poinformuję o jego wyniku, a jak dostanę @ też poinformuję...

Oj Dotkass, tylko mi ta temperatura bardzo podejrzanie wygląda...:-p:cool2:
Jak piszesz o swędzących cyckach, to jeszcze nie wiedziałam że jestem z Hanią w ciąży, a cycki swędzaiły jak diabli. I myślałam ki pierun?..:shocked2::-p

No Dotkass, jeszcze tylko powiedz, że masz podejrzanie widoczne żyły na piersiach, u mnie to było od razu widoczne, a jeszcze wtedy nie robiłam testu.

Dzień Dobry,

Aurelia
, żyłki to mi zawsze przed okresem wychodzą mam spory biust i siłą rzeczy, jak jeszcze napuchną to są lekko widoczne żyłki

U nas już mróz poszedł sobie w dal, dziś pada śnieg...

Uciekam jeść śniadanko

Miłego dnia

reklama
hmmm...zrobiłam i nic negatywny- a cycki swędzą coraz bardziej, temp. 37.25 st, @ brak, brzuch nawala od trzech dni, a dziś na cycku prawym wyszła mi nabrzmiała linia od sutka w kierunku pachy, jakby powiększony kanalik mlekowy :sorry:

Do góry