reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Majóweczki 2008

Ha-NN-aH, masz rację Kochana, ale jak to wytłumaczyć kobiecie, która bardzo chce mieć dziecko a okazuje się, że tym razem znów dupa :-(

reklama
Dotkass, może to będzie dla Ciebie marne pocieszenie...Ale przecież jeszcze nic nie wiadomo, masz jeszcze dwa dni. Ja podobnie jak Hannah, przy drugiej ciąży była pewna, że znów się nie udało, czułam się jak na okres. A tu jednak, niespodzianka!
Więc nic przesądzonego!:tak:

dzięki dziewczyny,

kurcze jak u nas zimno...bryyy, dobrze, że od lasu jesteśmy osłąnięci to przynjamniej nie wieje...rano poszłam do sklepu (tutaj blisko) to jeszcze było ok, ale nos mi sklejał mróz, a przed chwilą wyskoczyłam ze śmieciami (do bramy) z minutę byłam na zewnątrz a nos mi skostniał z mrozu...boszzzzz

Coś na dobry humor:

Koleś postanowił się żenić, idzie rozmawiać ze swoja matką:
- Mamo, zakochałem się i będę się żenił, ona też mnie kocha i będzie nam wspaniale.
- Eh, no dobrze, ale muszę ją poznać.
- To ja ją przyprowadzę, ale przyprowadzę też dwie inne koleżanki a ty zgadniesz, która jest moją wybranką..
- Niech i tak będzie.
Następnego dnia typ przyprowadza trzy laski. Dziewczyny siadają na kanapie, naprzeciw nich staje mama kolesia, przypatruje się chwilkę
- To ta ruda pośrodku.
- Dokładnie. Skąd wiedziałaś?
- Bo juz mnie wqrwia!

Hej
Dotkass dobry kawal:-D:-D:-Dco do cyklu nie przejmuj sie,za bardzo chcesz.musisz wyluzowac sie,nie stresuj tak bardzo;-)

Kurcze jak patrze w tv na ten mroz brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.u nas 0:sorry:

Dotkass kawał świetny :-D:-D:-D U nas też bardzo zimno....nie dołuj się! Będzie dobrze,Masz Amelkę ,to będzie i drugie,idż może do gina:tak:

Co do @ to ja w styczniu miałam dwa razy:wściekła/y:2-8 i 25-1 luty a kiedyś było u mnie tak fajnie bo miałam co 35 dni:-p

Dzień dobry,

Iwonka, dziękuję...:tak:

właśnie słucham wiadomości- szok...kurcze a wczoraj rano moja Mama "wykrakała", że może matka zabiła tą małą Madzie...przerażające...nie chcę oceniać, ale jak można być aż w tak ogromnym szoku, żeby zamiast wybiec z domu z dzieckiem szukając pomocy, wołając o pomoc- zawinąć dziecko w koc, wsadzić do wózka i pójść spokojnie do parku, żeby pozbyć się dziecka...nie pojęte

reklama
Witajcie

Dzis tez o Madzi sie dowiedzialam i czullam juz ze moglo cos sie wydarzyc ze matka upozorowala to porwanie i niestety sie sprawdzilo:(

Dotkass ja tez mialam objawy miesiaczkowe najgorszy stan napiecia przed nerwy na wszystko a tu ciaza teraz moja siostra tak miala typowe objawy na okres tyle ze zauwazyla u siebie nowy objaw tzn zyle gruba na piersi i poczula ze chyba jednak jest w ciazy hehe test wyszedl pozytywnie a dzis ma lekarza ... Takze spokojnie a moze juz cos wiesz??

A co do @ ja wlasnie dostalam hehe i sie ciesze bo juz bedzie mijac na powrot meza;)

Do góry