reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

reklama
Cześć Dziewczynki!!! Marnotrawna Dotkass powróciła;-),

witam serdecznie wszystkie bez wyjątku i te, które za mną tęskniły, pytały o mnie i chciały żebym wróciła ale także te, które ucieszyły się, że mnie nie było (tylko fizycznie, bo myślałam o Was cały czas a i informacje do mnie docierały, więc w miarę tych ważniejszych spraw jestem na bierząco) :-).

Na początek serdecznie GRATULUJĘ tym, które spodziewają się dzidziusia :-)

Miłego dnia

Hej Hej :-):-) fajnie że się odezwałaś zaglądaj do nas !! :tak: a jak tam domek już wszystko zrobiliście ? Jeśli chodzi o dzidzie machnij ręka i daj sobie spokój a się uda, trzymam kciuki. Gratuluje swojego biznesu

Ostatnia edycja:
Wiktoria, żeby to było takie łatwe machnąć ręką, to silniejsze ode mnie...tymbardziej, że wokół mnie znów małe dzieci echhhhh...co do domku- w domu zawsze jest coś do zrobienia

:-), więc chyba zawsze będziemy coś tam robić, chodzi o kwestei wykończeniowe, detale ect. :tak:

co do biznesu- narazie nie ma czego gratulować, chociaż może tego, że w końcu się zdecydowaliśmy, a dokładniej mąż, bo ja bezrobotna jestem ;-)

W każdym razie, bardzo Wam dziękuję za miłe przyjęcie :-)

Dotkass no to na pewno jest ciężko a z każdym mc najróżniejsze myśli, ale uda się zobaczysz :tak:
Jeśli chodzi o swoją działalność to fajnie i oby się rozkręcało bo pamiętam że Twój miał trochę z tymi dojazdami daleko

Dotkas witaj:-):-):-)fajnie ze sie pojawilas,mam nadzeje ze zostajesz?!!!nie znikasz!!!Czemu zabralas Amelke z przedszkola???zajmowanie zajmowaniem ale rowiesnicy to sie jej przydadza a nie tylko mamusia:sorry2:ja widze u nas poprawe jak Kondzio jest z dziecmi:tak:no i mam czas dla siebie:tak:co do dzidzi to nie mysl tyle a samo wpadnie:-D:sorry2:
czekam na foty domku;-)

Wiki, jesteśmy dobrej myśli, nie dopuszczamy do siebie złych...wiem, że będzie dobrze, musi być :tak:...a dojazdy fakt, teraz R jeździ 20 km, a ja stacjonarnie z domu coś "kombinuje" ;-)

kwiateczek, mam trochę inne podejście do przedszkola, u nas wcale nie było lepiej...Amela się "cofnęła" a druga sprawa to kasa i przedszkole było niedaleko mojej pracy, jak zrezygnowałam to ją zabraliśmy...chcemy ją puścić na 3 dni w tygodniu, ale to jeszcze chwila...musimy się odkuć finansowo :-) jasne, że dziecko dobrze, żeby miało kontakt z rówieśnikami, ale znam też masę dzieci, które ten kontakt mają ograniczony czyli koledzy z tzw podwórka, rodzina i wcale nie rozwijają się gorzej, a wręcz przeciwnie (nie łapią złych nawyków), aczkolwiek tak jak mówisz czas dla siebie- max mi tego potrzeba, dlatego też jesteśmy w fazie poszukiwań przedszkola na 3 razy w tygodniu albo kilka godzin dziennie

reklama
Dotkass a nie możesz jej dać do przedszkola na 5 godzin :tak: i chyba byś dużo nie płaciła. Tylko gdzie byś chyba przedszkola nie wybrała musiała byś dowozić ?

Do góry