reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

reklama
Witajcie:-):-):-)

Bardzo bardzo dziekujemy razem z Adasiem za zyczenia:tak::tak::tak::tak:

U nas konczy sie imprezka bo szykujemy sie jutro na komunie:-):-) Tyle ze mnie dopiero pomalu zaczyna przechodzic przeziebienie:confused2::confused2: nie ma to jak snieg w maju:sorry::sorry::sorry::sorry:

Milego Dnia

Witam.
Aniu, Kondziu, Adasiu 100 lat!

kamilka- wszytkiego najlepszego.

sylwia-
z taczką?
Miku ma od dziś taczkę i kocha ją miłością bezgraniczną. Nie dość, ze taczka , to jeszcze zółta a to już szczyt szczytów.:-)
U nas nadal szału pogodowego nie ma. Pewnie już pojadłam w tym roku truskawek, porzeczki już też baj, baj.
Z kuriozów pogodowych to ja wolę manne z nieba.

Spóźnione, ale najlepsze życzenia urodzinowe dla Ani, Konradka i Adasia
i dla nieco starszej Kamilki:-)

Pogoda dopisuje, to ruchu na forum nie ma. My się bawimy w ogrodniczki z Miśką i dzisiaj sadzimy kwiatki różne do wiszących doniczek, a przedwczoraj wysiałyśmy kocimiętkę.
Miśka trochę się uspokoiła. Co prawda ja nadal jestem wrogiem, bo najczęściej Olka jest u mnie na rękach, ale jest lepiej niż w Jaworze. Dzielnie też się spisała w czwartek jako starsza siostra przy szczepieniu Olki. Mała waży 6030g, przechodzimy już na mm.
Chcę schudnąć, ale mój organizm się broni przy karmieniu. Jak byłam u mamy, to przeszłyśmy na Dukana. Po prawie 3 tyg. zeszło tylko 2 kg.
We Wrocławiu jakaś plaga samotnych rodziców. Wczoraj byłam w państwowym przedszkolu. W grupie 3-latków 15 miejsc i wszystkie będą dla dzieci tych rodziców.
Ciekawe jak będzie ze żłobkiem?

Keyko biorą rozwody,lub separacje zeby otrzymac status samotnego rodzica tylko po to zeby miec miejsce w przedszkolu,ale co sie dziwic ludziom jak miejsc tak mało.A co to kocimietka? Ja wysiałam tez rózne róznosci w ogrodku ;-) U mnie karmienie piersia mnie tak wychudziło że szok.....

U nas piekna pogoda,dziś w planach zabawy podworkowo -ogrodowe a jutro wypad na cały dzien na kulki ;-) a za tydzien idziemy na komunie.

Iwonka kocimiętka to taka roślina ozdobna, a po wysuszeniu Laska ją podjada (taka maryśka w wersji kociej;-):-p).
Ciekawe tylko czy na spacer nie będziemy musiały gdzieś podjechać autem, bo wzdłuż naszej ulicy robią wycinkę drzew. Szkoda, bo nie chorowały i było dużo cienia, ale jakiś palant sobie wymyślił ten cały remont łącznie z sadzeniem nowych drzew. Tylko ile czasu minie, zanim one wyrosną na takie potężne drzewa:sorry2:

A odnośnie przedszkola, to i tak jestem spokojna, bo Miśka dostała się do elżbietanek. Chciałam tylko sprawdzić, jakie szanse były by przy normalnej rekrutacji.

reklama
Do góry